Företagsstädning Stockholm

Modern företagsstädning i Stockholm med kvalitet sedan 1968

Vi erbjuder företagsstädning i Stockholm som sticker ut med sin höga kvalitet och sitt professionella resultat. Jobbar du för ett större företag i Stockholm som önskar företagsstäd? Då har du hittat rätt!

 

Vad gör oss till proffs på företagsstädning?

 

Utbildad städpersonal med yrkesstolthet

Vi rekryterar medvetet lokalvårdare med lång arbetserfarenhet för att utföra städning på ert företag. Vi vidareutbildar sen all personal varje år så att vi alltid använder de mest effektiva och miljövänliga städmetoderna. Vår personal trivs hos oss det visar sig inte minst i vår senaste personalenkät.

 

Vår personal är våra superhjältar!

Glad personal kommer alltid att göra ett bra jobb. Därför ser vi till att ta hand om våra lokalvårdare för att ni ska få ut så mycket som möjligt av den företagsstädning som vi utför hos er.

 

Komplett företagsstädning med periodiskt underhåll

Våra städtjänster utförs med hög professionalism och expertis – vi hjälper er med planeringen! Vi hjälper er med städning av kontor, industri, trappor, lager och annan lokalvård samt städning inom tillverkning, klassificerade labbmiljöer med mera. Fråga oss gärna!

Vi hjälper er även med långsiktigt periodiskt underhåll, det vill säga rengöring av golv, fönster, möbler och hygienutrymmen.

Vi är en flexibel städfirma som utför företagsstäd i Stockholm och levererar service utöver det vanliga.

 

Vi engagerar oss för hela städbranschen

Vår VD, Emma Dehmer Unevik, är ordförande för arbetsgivar- och branschorganisationen Almega Serviceföretagen och arbetar hårt och aktivt för en seriös städbransch. Det är viktigt för oss att, inte bara som ett ledande städföretag i Stockholm gå i bräschen, utan att även engagera oss i branschen och att driva den framåt.

Behöver ni anlita företagsstäd i Stockholm? Tveka inta att kontakta oss via formuläret – vi svarar inom 24 timmar!

 

Läs mer om våra olika städtjänster här

Läs tips om hur man väljer städfirma i en upphandling

Företagsstädning Stockholm - Få enkelt en städoffert här - Vi svarar inom 24 tim