Företagsstädning Stockholm

Företagsstädning i Stockholm sedan 1968

Ända sedan starten år 1968 har vi erbjudit företagsstädning i Stockholm som sticker ut med sin höga kvalitet och sitt professionella resultat. Vi är en städfirma i Stockholm som har gjort oss själva populära för vår företagsstädning, inte bara för den kvalitet vi levererar på våra tjänster, utan också för att vi städer med ren omtanke och glädje. Jobbar du för ett större företag i Stockholm som önskar företagsstäd? Då har du hittat rätt!

Vad gör oss till proffs på företagsstädning?

Utbildad städpersonal med yrkesstolthet

Vi rekryterar medvetet lokalvårdare med lång arbetserfarenhet för att utföra städning på ert företag. Vi vidareutbildar sen all personal varje år så att vi alltid använder de mest effektiva och miljövänliga städmetoderna. Vår personal trivs hos oss det visar sig inte minst i vår senaste personalenkät.

Vår personal är våra superhjältar!

Glad personal kommer alltid att göra ett bra jobb. Därför ser vi till att ta hand om våra lokalvårdare för att ni ska få ut så mycket som möjligt av den företagsstädning som vi utför hos er.

Komplett företagsstädning med periodiskt underhåll

Våra städtjänster utförs med hög professionalism och expertis som grundar sig i lång erfarenhet. Vi hjälper er med planering och utförande av städning av ert företagslokaler, oavsett om det rör sig om industrilokaler, trapphus, lagerlokaler, kontorslandskap eller andra typer av lokaler. Våra tjänster omfattar både löpande företagsstäd och större punktinsatser av underhåll som krävs mer sällan, såsom exempelvis rengöring av golv, fönster och möbler. Läs mer om den företagsstädning som vi erbjuder.

Vi är en flexibel städfirma som utför företagsstäd i Stockholm och levererar service utöver det vanliga.

Vi engagerar oss för hela städbranschen

Vår VD, Emma Dehmer Unevik, är ordförande för arbetsgivar- och branschorganisationen Almega Serviceföretagen och arbetar hårt och aktivt för en seriös städbransch. Det är viktigt för oss att, inte bara som ett ledande städföretag i Stockholm gå i bräschen, utan att även engagera oss i branschen och att driva den framåt.

Behöver ni anlita företagsstäd i Stockholm? Tveka inta att kontakta oss via formuläret – vi svarar inom 24 timmar!

Läs mer om våra olika städtjänster här

Läs tips om hur man väljer städfirma i en upphandling

Vanliga frågor om vår företagsstädning

Det händer att vi får frågor om vår företagsstädning från företag som är intresserade av att anlita företagsstäd genom oss. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna.

Vad ingår i företagsstädning?

Ni bestämmer själva vilka tjänster ni vill att er företagsstädning ska inkludera. Det kan vara alltifrån traditionell kontorsstädning till mer omfattande lokalvård av trapphus, lagerlokaler, laboratoriesalar och industrilokaler. Kontakta oss för att ta fram ett paket med företagsstädning som inkluderar de tjänster som ert företag är i behov av.

Går det att utöka med fler städtjänster?

Självklart. Det går också att utöka den löpande städningen med periodiskt underhåll, det vill säga städtjänster som görs mer sällan. Exempel på denna typ av företagsstädning kan innehålla bland annat:

  • Golvvård
  • Möbeltvätt
  • Fönsterputsning
  • Entrémattor
  • Avfallshantering
  • Skötsel av kontorsväxter

Vem kan anlita företagsstäd?

Vi vänder oss framför allt till större företag i Stockholm. De flesta av våra kunder är företag med stora lokaler, ofta 500 – 1 000 kvm, placerade i centrala Stockholm. Vill ditt företag ha hjälp med företagsstäd? Berätta för oss om era lokaler och behov av städning.

Utförs städningen alltid av samma lokalvårdare?

Ja, all vår företagsstädning utförs i största möjliga mån av samma lokalvårdare. De lär känna era lokaler och ni lär känna varandra. Vi tror på att det är det som kommer att generera i bästa möjliga resultat.

Vad kostar företagsstädning?

Kostnaden för företagsstädning beror helt och hållet på ert behov av städtjänster, men också på storleken på era lokaler och den tid det förväntas ta att utföra städningen. Kontakta oss för att få en offert för vad det skulle kosta för er och era lokaler.

Företagsstädning Stockholm - Få enkelt en städoffert här - Vi svarar inom 24 tim