Personal

Vår personal

Personalen är våra superhjältar. Det är tack vare dem som våra kundenkäter visat mellan 90-100% kundnöjdhet senaste 10 åren. Vi visar omtanke, tar ansvar och levererar kvalitet. Det bevisar att våra städtjänster handlar om mer än damm och smuts. Av alla städfirmor i Stockholm vågar vi påstå att vi bryr oss lite mer. Vår personal är det värdefullaste vi har. Anlitar du Stockholms Städsystem vågar vi utan att tveka påstå att du får de bästa lokalvårdarna i branschen!

Åsa Kling

Administration och personal ansvarig
08-447 51 62
asa@stadsystem.com

Lennart Alexandersson

Driftledare
08-447 51 54
lennart@stadsystem.com

Magda Krauze

Driftledare
08-447 51 66
magda@stadsystem.com

Tord Unevik

Tidigare ägare

Driftledare

Våra driftledare är viktiga kuggar i vår verksamhet. Det är de som utgör länken mellan oss och dig som kund. Tillsammans med städledarna ansvarar de för att arbetet flyter smidigt i den dagliga verksamheten; att våra lokalvårdare följer sina städinstruktioner och använder rätt produkter och utrustning bland annat. De ansvarar dessutom för att utförandet av våra tilläggstjänster och kvalitetsuppföljningar ligger på en hög nivå. Som kund träffar du alltid våra driftledare på de återkommande städmötena och det kan vara tryggt för dig att veta att de har full beslutanderätt i allt som rör den dagliga driften. I deras arbete ingår också regelbundna besök hos dig som kund och de finns tillgängliga på både telefon och mail.

Städledare

Vid större uppdrag där det rör sig om flera personer på en arbetsplats utser vi ofta en i gruppen till att vara städledare/kontaktperson på plats för uppdraget. Personen får en extra utbildning i uppdraget och kommer vara driftledarens högra arm och hjälpa driftledaren att arbetsleda lokalvårdarna på plats. Städledaren deltar även på städmöten och utför tillsammans med driftledaren kvalitetsuppföljningar beställer material och stämmer av med kundens personal att allt är ok. Eftersom städledaren/kontaktpersonen finns på plats dagligen kan kunden snabbt få en åtgärd utförd genom att vända sig direkt till städledaren på plats. Städledaren kan även vid behov snabbt fördela och prioritera städinsatserna för att bäst möta behovet i lokalerna dagligen.

Lokalvårdare

Lokalvårdaren är vår viktigaste resurs – det ska det aldrig råda något tvivel om. Vill man som vi vara det attraktivaste städföretaget för kunder och personal i Stockholm är omtanke om personalen A och O. Egentligen är det ganska enkelt: nöjda medarbetare som utför ett bra arbete ger nöjda kunder. Personaltrivsel är därför bland det viktigaste vi har att arbeta med. Vi har lokalvårdare som har arbetat i företaget i över 25 år och går i pension hos oss! Det ser vi som ett bevis på att våra medarbetare trivs och att vi erbjuder en god arbetsmiljö. Nöjd personal betyder också att du som kund får både personlig service och kontinuitet, eftersom samma lokalvårdare återkommer och lär känna dig och dina lokaler.