Rena kontor med professionell städhjälp

Hos Stockholms Städsystem får du kontorsstädning i Solna av hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet av lokalvård och kontorsstäd och är stolta över vår höga andel nöjda kunder – i vår senaste kundenkät svarade 100 % att de är nöjda med vår kontorsstädning.

Kontorsstäd Solna – utbud och tjänster

Vilka tjänster vi utför på olika kontor skiljer sig åt, dels beroende på lokalernas storlek och utformning, dels utifrån era behov och önskemål. Vanligtvis utför vi standardtjänster som dammsugning, golvmoppning och annan grundläggande städning, men innan ni får en offert från oss kommer vi till era lokaler för att gå igenom era behov och önskemål. Vi skräddarsyr vår plan för era kontor efter vad vi kommer fram till tillsammans med er.

Kontorsstäd i Solna med miljöfokus

När vi städar på ert kontor använder vi alltid miljövänliga produkter. För oss är miljöarbetet mycket viktigt, och vi är både auktoriserade av branschorganisationen Almega och ISO-certifierade för miljöarbete. Vi strävar efter rena kontor och en ren natur!

Få en offert på kontorsstädning i Solna
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Erfaren kontorsstädning i Solna

Under mer än 50 år har vi samlat på oss en gedigen kunskap om kontorsstädning i Solna och Stockholmsområdet. Vi har proffs på att organisera och planera effektiv kontorsstädning av hög kvalitet, och har erfarenhet av alla typer av kontor och lokaler.

Stora och små kontorslokaler

Vi är specialister på att städa kontorslokaler av alla typer. Vi arbetar oftast i större kontor, mellan 1 000–50 000 kvadratmeter, men tar oss även an mindre lokaler. Oavsett storlek och typ av kontor garanterar vi kontorsstädning i Solna av hög kvalitet, och alla kunder är lika viktiga för oss.

Erfarna lokalvårdare

Våra erfarna lokalvårdare garanterar kontinuitet och en ständig hög kvalitet i deras arbete. Vi har så klart kollektivavtal för våra anställda, och vi värnar om att all vår personal trivs på sitt arbete. Som kund vill vi att du ska vara trygg i att samma lokalvårdare städar hos er varje gång.

Kontakta oss

Pris

På grund av våra skräddarsydda lösningar skiljer sig priserna för kontorsstädning åt från fall till fall. För att inte ge missvisande priser gör vi en grundlig analys av era behov och förutsättningar innan vi ger er ett prisförslag på kontorsstäd i Solna.

Extra städmoment

Förutom vår vanliga städning erbjuder vi planer för periodiska moment utifrån era behov. Detta kan inkludera allt från golvvård och fönsterputs till hjälp med inköp av förbrukningsmaterial till kontoret. För våra periodiska moment anlitar vi noggrant utvalda underleverantörer.

Kontakta oss för mer information