Personal

Lokalvårdare och Personal

Våra lokalvårdare är våra superhjältar. Det är tack vare dem som våra kundenkäter visat mellan 90-100% kundnöjdhet senaste 10 åren.

Vi visar Ren Omtanke, tar ansvar och levererar kvalitet, våra lokalvårdare tar hand om mer än damm och smuts.

Av alla städfirmor i Stockholm vågar vi påstå att vi bryr oss lite mer om både kunder och lokalvårdare. Vår personal är det värdefullaste vi har. Anlitar du Stockholms Städsystem vågar vi utan att tveka påstå att du får de bästa lokalvårdarna i branschen!

Läs mer om våra städtjänster här

Emma Dehmer Unevik

Delägare - VD
08-447 51 59
emma@stadsystem.com

Eric Unevik

Delägare - Marknad/inköp
08-447 51 64
eric@stadsystem.com

Josefina Löfstrand

Administration och personal ansvarig
073-534 18 63
josefina@stadsystem.com

Monika Rzeczewska

Driftledare
0708774330
monika@stadsystem.com

Leif Nilsson

Driftledare
0708777606
leif@stadsystem.com

Driftledare

Våra driftledare är viktiga kuggar i vår verksamhet. Det är de som utgör länken mellan oss och dig som kund. Som kund har man alltid en personlig driftledare som man kontaktar vid frågor gällande städningen.

Driftledaren ansvarar för att det dagliga arbetet flyter smidigt hos våra kunder. Att våra lokalvårdare följer sina städinstruktioner och använder rätt produkter och utrustning.

Driftledaren ansvarar dessutom för att följa upp städleveransen och hålla kontakten, planera och leverera periodiska städinsatser hos kunden.

Som kund träffar du alltid våra driftledare på de återkommande städmötena och det kan vara tryggt för dig att veta att de har full beslutanderätt i allt som rör den dagliga driften hos er. I deras arbete ingår regelbundna platsbesök hos dig som kund och de finns lätttillgängliga på både telefon och mail.

Sök jobb som driftledare hos oss

Städledare

På större uppdrag där det rör sig om flera lokalvårdare på en och samma arbetsplats utser vi ofta en i gruppen till att vara städledare på plats.

Städledaren får en extra utbildning i uppdraget och kommer vara driftledarens högra arm och hjälpa driftledaren att arbetsleda lokalvårdarna på plats. Städledaren deltar även på städmöten och utför tillsammans med driftledaren kvalitetsuppföljningar.

Städledaren har ansvar för att beställa förbrukningsartiklar såsom papper och tvål samt stämmer av med kundens att man är nöjd med städningen.

Eftersom städledaren finns på plats dagligen i kundens lokaler kan kunden snabbt få hjälp på plats vid behov av extra städning eller akut städinsats med kort varsel.

Städledaren kan även vid behov snabbt fördela och prioritera städinsatserna för att bäst möta behovet i lokalerna dagligen.

Sök jobb som städledare hos oss

Lokalvårdare

Lokalvårdare är vår viktigaste resurs – det ska det aldrig råda något tvivel om. Det är lokalvårdaren som varje dag utför det superviktiga arbetet hos alla våra kunder, att städa och hålla rent.

Vill man som vi vara det mest attraktiva städföretaget för kunder och personal i Stockholm, är omtanke om personalen A och O.

Egentligen är det ganska enkelt, nöjda medarbetare som utför ett bra arbete ger nöjda kunder. Att ta hand om våra lokalvårdare är därför bland det viktigaste vi har att arbeta med.

Vi har lokalvårdare som har arbetat i företaget i över 25 år och går i pension hos oss! Det ser vi som ett bevis på att våra medarbetare trivs hos oss och att vi erbjuder en bra arbetsmiljö.

Nöjda lokalvårdare betyder också att du som kund får både personlig service och kontinuitet, eftersom samma lokalvårdare återkommer och lär känna dig och dina lokaler.

Sök jobb som lokalvårdare hos oss