Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm med hög kvalitet!

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm med hög kvalitet. Städsystem har haft 90-100% nöjda företagskunder de senaste 10 åren – en siffra som vi är väldigt stolta över! Detta är också ett bevis på att våra kunder uppskattar vårt arbete och att vi tar hand om vår fantastiska personal!

Kontorsstäd Stockholm – Vad ingår?

Det beror helt och hållet på hur ert kontor ser ut och vad ni har för behov. Vanligtvis rör det sig om städtjänster såsom hygienstädning,  dammsugning, damning, golvmoppning och soptömning. När ni begär en offert av oss, kommer vi ut till er och går, tillsammans med er, igenom allt noggrant på plats. Vi tittar på alla delar av lokalen, vi går igenom era önskemål, vi presenterar lösningar och diskuterar möjligheter.

Kontorsstäd i Stockholm med högt miljötänk

För oss handlar städning inte enbart om att skapa rena och hygieniska kontorsmiljöer – för oss är det också viktigt att göra det med rent samvete. Därför är vi extra stolta över att vara auktoriserade av Almega, certifierade enligt ISO för både miljö och kvalitet samt över att vi endast använder oss av miljövänliga rengöringsprodukter. Det är för oss en ren självklarhet!

Få en offert på kontorsstädning i Stockholm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Kontorsstädning i Stockholm med ren omtanke och lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av städning av kontorslokaler i Stockholm och har sedan 1968 städat allt från kärnkraftverk till trapphus. Vi har samlat på oss rejäl kunskap kring hur man organiserar och planerar kontorsstädning som fungerar och gör nytta för era medarbetare. Ni kan därför känna er trygga i att vi levererar högkvalitativ kontorsstädning i Stockholm.

Städning av större kontorslokaler i Stockholm

På Städsystem är vi specialiserade på att städa kontor i Stockholm; framför allt större kontor på 1 000 kvm till 50 000 kvm, men även mindre kontor om så önskas. Vi är ett familjeägt städföretag i Stockholm som lägger stor vikt på att leverera kontorsstädning av högsta kvalitet – oavsett storleken på kontor. Det finns inga kontorslokaler som är för stora för oss.

Egenanställda lokalvårdare

Alla våra kontorsstäd i Stockholm utförs av våra egna lokalvårdare som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder. Vi tror starkt på att anställa vår egen personal – det ger en trygghet för våra medarbetare och en kontinuitet för kunden eftersom vi alltid planerar efter att samma lokalvårdare ska utföra kontorsstädningen vid varje tillfälle. Det låter oss sätta en hög kvalitetsstämpel på våra städtjänster.

Städmetoder av hög kvalitet

Vi bevakar ständigt marknaden för moderna städmetoder och maskiner; städrobotar och kombiskurmaskiner till exempel. Vi använder alltid effektiva och energisnåla städmetoder med material och kvalitet i fokus.

Vi svarar inom 24 timmar, kontakta oss idag

Skräddarsytt kontorsstäd i Stockholm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt. Vi kollar därför noga på vilka behov och utmaningar ni har. Därefter får ni en offert på ett kontorsstäd från oss som är skräddarsydd efter just ert kontor.

Kontorsstädning – Priser

Eftersom vi skräddarsyr utformningen av alla våra kontorsstäd i Stockholm, kan priset variera. Storleken på ert kontor, antalet person som jobbar på kontoret, koncentrationen av olika lokaltyper samt belastningen på lokalen är de största faktorerna som påverkar vad priset blir. Kontakta därför oss för att få en skräddarsydd prisplan utefter era städbehov.

Plan för städmoment

När du anlitar Stockholms Städsystem för kontorsstädning hjälper vi er dessutom att skapa en plan för periodiska städmoment som ert kontor behöver. Planen innehåller allt från golvvård, storstädning, fönsterputs och entrémattor till förbrukningsmaterial. För dessa städmoment använder vi oss av professionella och väl kontrollerade underleverantörer.

Skicka in er upphandling till oss

Vanliga frågor om kontorsstäd

Här har vi samlat några av de mest ställda frågorna om vårt kontorsstäd, dess villkor och annat som du kanske undrar över.

Vad ingår i kontorsstädning?

I vår kontorsstädning ingår allt från dammsugning, soptömning, damning och golvmoppning. Det beror helt och hållet på vilka önskemål ni har. Vi kommer ut till er och går tillsammans igenom era kontorslokaler för att göra en bedömning av vilka lösningar och möjligheter vi ser – självklart alltid utifrån era önskemål!

Vad kostar kontorsstädning?

Priset för vår kontorsstädning varierar beroende på hur ni vill ha den utformad. Prisbilden tar bland annat hänsyn till hur stort kontor ni har samt till hur många personer som jobbar på kontoret och vilken tid på dygnet som ni vill att vi städar ert kontor. Det finns många aspekter som påverkar ett pris på kontorsstädning. Med oss kan ni vara säkra på att vi levererar städning med professionalitet och kvalitet i fokus. Begär en offert av oss för att den fulla prisbilden av vad kontorsstädning kostar för er.

Hur ofta behövs kontorsstäd?

Det beror helt enkelt på ert kontor och hur många ni är som jobbar på kontoret. Det styrs också av era önskemål. Kontorsstäd bör utföras så ofta att kontoret upplevs som rent och välstädat varje dag vid varje given tidpunkt samt så att det funkar för er verksamhet. För att nå detta mål krävs rätt insatser vid rätt tid och att insatserna utförs av välutbildad personal med ett öga för detaljer. Beroende på storlek, omfattning och önskemål, kan det behövas kontorsstäd varje dag, flera gånger i veckan eller någon enstaka gång per vecka.

Vad händer om vi inte känner oss nöjda?

Om ni inte känner er nöjda med vår kontorsstädning ska ni kontakta er personliga driftledare direkt. Vi påbörjar då omgående en åtgärdsplan för att säkerställa att tjänsten blir korrekt utförd. Vi har korta ledtider och svarar snabbt – allt för att vi ska kunna ge er bästa och snabbaste support. Vi har mellan 90-100 % nöjda kunder.

Var i Sverige erbjuder ni kontorsstäd?

Vi erbjuder framför allt kontorsstädning i Stockholm. Många av våra kunder är större företag med kontor i Stockholmsregionen. Centrala Stockholm, Kista, Solna och Sundbyberg är våra starkaste områden, men vi erbjuder även kontorsstäd i andra kranskommuner såsom Älvsjö, Täby, Huddinge, Haninge, Tyresö med flera.

Vilka dagar kan vi förvänta oss kontorsstädning?

Vi anpassar oss efter era behov och önskemål. Vi kan erbjuda städning under dagtid, men även på morgnar och kvällar. Om ni önskar kontorsstädning på helgen eller på röda kalenderdagar så arrangerar vi givetvis det. Vissa av våra uppdrag innebär att vi städar på årets alla dagar. Mot en kostnad, erbjuder vi även kontorsstäd under nattetid.

Städar ni mer än bara kontor?

Utöver kontorsstädning erbjuder vi även företagsstädning i form av lokalvård och periodiskt underhåll. Med vår lokalvård hjälper vi företag till en bättre arbetsmiljö i lokaler som kräver olika hög renlighet; till exempel fabriker, labbmiljöer, industrier, trapphus, lagerlokaler med mera. Periodiskt underhåll är en tjänst som vi erbjuder våra avtalskunder och omfattar städtjänster som inte kräver lika regelbundet underhåll; tvätt av textilmattor, grovrengöring av golv och andra ytor som kräver underhåll mer periodvis. Detta utförs av kvalitetstestade underleverantörer.

Vad använder ni för rengöringsprodukter?

Vi använder oss endast av miljövänliga rengöringsprodukter från Innu-Science som anses vara de rengöringsprodukter på marknaden som har minst miljöpåverkan. För oss är det en självklarhet att bedriva ett aktivt miljöarbete och att det ska avspeglas inte minst i de produkter och metoder som vi använder när vi städar. Varje år mäter vi hur mycket rengöringsmedel som vi förbrukar per kund och arbetad timme – en väldigt liten mängd. Som kund hos oss får ni givetvis tillgång till denna statistik.