Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning med hög kvalitet

Vi erbjuder kontorsstädning av hög kvalitet i Stockholm med omnejd. De senaste tio åren har vi haft 90–100 % nöjda företagskunder – en siffra som vi är mycket stolta över. I vår senaste kundenkät svarade 100 % att man är nöjda med vår kontorsstädning. Detta är ett bevis på att våra kunder uppskattar vårt arbete och att vi tar hand om vår fantastiska personal!

Kontorsstäd Stockholm – Vad ingår?

Vad vi kan erbjuda er och ert kontor beror helt och hållet på hur era lokaler ser ut och vilka behov ni har. Vanligtvis rör det sig om standardtjänster som hygienstädning, dammsugning, damning, golvmoppning och soptömning. När ni begär en offert av oss kommer vi till er och går igenom allt noggrant på plats tillsammans med er. I genomgången tittar vi på alla delar av lokalerna, går igenom era önskemål, och presenterar våra förslag lösningar och möjligheter.

Kontorsstäd i Stockholm med miljöfokus

För oss handlar städning inte enbart om att skapa rena och hygieniska kontorsmiljöer – för oss är det också viktigt att göra det med rent samvete. Därför är vi extra stolta över att vara auktoriserade av Almega och certifierade enligt ISO för både miljö och kvalitet. Vi använder oss endast av miljövänliga rengöringsprodukter, för att hålla rent både på kontor och i naturen!

Få en offert på kontorsstädning i Stockholm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Kontorsstädning i Stockholm med ren omtanke och lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av städning av kontorslokaler i Stockholm. Sedan starten 1968 har vi samlat på oss rejäl kunskap kring hur man organiserar och planerar effektiv kontorsstädning av hög kvalitet, som fungerar och gör nytta för era medarbetare. Ni kan alltid känna er trygga i att vi levererar högkvalitativ kontorsstädning.

Städning av större kontorslokaler i Stockholm

På Städsystem är vi specialiserade på att städa kontorslokaler. Vi arbetar framför allt med större kontor mellan 1 000–50 000 kvm, men även mindre kontor. Vi är ett familjeägt städföretag i Stockholm som lägger stor vikt vid att leverera kontorsstädning av högsta kvalitet – oavsett storleken på kontoret. Det finns inga lokaler som är för stora eller små för oss.

Egenanställda lokalvårdare

Alla kontorsstäd i Stockholm utförs av våra egna lokalvårdare som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder. Vi tror starkt på att anställa vår egen personal istället för att hyra in extern – det ger en trygghet för våra medarbetare och en kontinuitet för kunden, som kan vara trygg i att samma lokalvårdare besöker kontoret varje gång.

Städmetoder av hög kvalitet

Vi bevakar ständigt marknaden för moderna städmetoder och maskiner; städrobotar och kombiskurmaskiner är bara några exempel. Vi använder alltid effektiva och energisnåla metoder för kontorsstäd, med kvalitet i fokus.

Kontakta oss idag – vi svarar inom 24 timmar

Skräddarsytt kontorsstäd i Stockholm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt. Vi undersöker alltid noga vilka behov och utmaningar ni har. Först därefter får ni en offert på kontorsstädning, skräddarsydd efter just era kontorslokaler.

Kontorsstädning – Priser

Eftersom vi skräddarsyr kontorsstädningen för varje uppdrag, varierar priset från fall till fall. Storleken på kontoret, antalet anställda, koncentrationen av olika lokaltyper samt belastningen på lokalen är de största faktorerna som påverkar priset. Kontakta oss för att få en skräddarsydd prisplan utefter era städbehov idag.

Plan för städmoment

När du anlitar Stockholms Städsystem för er kontorsstädning erbjuder vi även en plan för periodiska städmoment utifrån era behov. Planen kan innehålla allt från golvvård, storstädning, fönsterputs och entrémattor till inköp av förbrukningsmaterial. För dessa städmoment använder vi oss av professionella och väl kontrollerade underleverantörer.

Kontakta oss för mer information

Vanliga frågor om kontorsstädning

Om du har funderingar kring vårt kontorsstäd i Stockholm eller om våra tjänster i stort? Chansen är stor att du får svar på dina frågor nedan!

Vad ingår i kontorsstädning?

När vi städar kontor ingår allt från dammsugning, soptömning, damning och golvmoppning. Det beror helt och hållet på vilka behov ni har. Vi besöker er och går tillsammans igenom era kontorslokaler för att göra en bedömning av vilka lösningar och möjligheter vi ser – självklart alltid utifrån era önskemål!

Vad kostar kontorsstädning?

Priset för vår kontorsstädning varierar från fall till fall. Prisbilden tar bland annat hänsyn till hur stort kontor ni har och hur många personer som jobbar på kontoret, samt när på dygnet städningen ska utföras. Begär en offert av oss för den fulla prisbilden av vad kontorsstädning kostar för er. Med oss kan ni vara säkra på att vi levererar städning med professionalitet och kvalitet i fokus.

Hur ofta behövs kontorsstäd?

Hur ofta ett kontor behöver städas beror på hur många som arbetar där. Kontorsstäd bör utföras så ofta att kontoret alltid upplevs rent och välstädat. För att nå detta mål krävs rätt insatser vid rätt tid och att städningen utförs av välutbildad personal med ett öga för detaljer. Beroende på lokalstorlek, omfattning och önskemål, kan det behövas kontorsstäd varje dag, flera gånger i veckan eller någon enstaka gång per vecka.

Vad händer om vi inte känner oss nöjda?

Om ni inte känner er nöjda med vår kontorsstädning ska ni kontakta er personliga driftledare direkt. Vi påbörjar då omgående en åtgärdsplan för att säkerställa att tjänsten blir korrekt utförd. Vi har korta ledtider och svarar alltid snabbt – allt för att kunna ge er bästa och snabbaste support. Vi har mellan 90–100 % nöjda kunder, och strävar efter att bibehålla den nivån.

Var i Sverige erbjuder ni kontorsstäd?

Vi erbjuder framför allt kontorsstädning i Stockholm. Många av våra kunder är större företag med kontor i Stockholmsregionen. Centrala Stockholm, Kista, Solna och Sundbyberg är våra starkaste områden, men vi erbjuder även kontorsstäd i kranskommuner som Älvsjö, Täby, Huddinge, Haninge, Tyresö med flera.

När utförs kontorsstädning?

Vi anpassar oss efter era behov och önskemål när vi planerar in våra städpass. Vi kan erbjuda städning under dagtid, men även på morgnar och kvällar när kontoret är tomt. Om ni önskar kontorsstädning på helger eller röda kalenderdagar löser vi även det. För vissa kunder städar vi på årets alla dagar. Vi erbjuder även kontorsstäd under nattetid.

Städar ni mer än bara kontor?

Utöver vanlig kontorsstädning erbjuder tjänster som lokalvård och periodiskt underhåll. Med vår lokalvård hjälper vi företag till en bättre arbetsmiljö i lokaler med specifika krav på hygien och renlighet, som fabriker, laboratorier, industrier, trapphus och lagerlokaler. Periodiskt underhåll är en tjänst som vi erbjuder våra avtalskunder, och omfattar städtjänster som inte kräver lika regelbundet underhåll: tvätt av textilmattor, grovrengöring av golv och andra ytor. Dessa tjänster utförs av kvalitetstestade underleverantörer.

Vad använder ni för rengöringsprodukter?

Vi använder oss endast av miljövänliga rengöringsprodukter från Innu-Science, som anses vara de rengöringsprodukter på marknaden med minst miljöpåverkan. För oss är det en självklarhet att bedriva ett aktivt miljöarbete och att det ska avspeglas inte minst i de produkter och metoder som vi använder när vi städar. Varje år mäter vi hur mycket rengöringsmedel som vi förbrukar per kund och arbetad timme – en väldigt liten mängd. Som kund hos oss får ni givetvis tillgång till denna statistik.