Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm med hög kvalitet!

Vi erbjuder kontorsstädning med väldigt hög kvalitet, vi har haft 90-100% procent nöjda företagskunder dom senaste 10 åren!

Det är en siffra vi är stolta över, för det visar dels att våra kunder uppskattar vårt arbete och att vi tar hand om vår fantastiska personal!

När ni bokar en offert utav oss så kommer vi ut till er och går igenom allt noggrannt på plats, vi tittar på alla delar av lokalen, vi går igenom era önskemål, vi presenterar lösningar och diskuterar möjligheter.

Vi är auktoriserade av almega,  Certifierade enligt ISO för både miljö och kvalitet samt använder endast effektiva miljövänliga rengöringsprodukter.

Få en offert på kontorsstädning i Stockholm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
90
st
Antal anställda
132
st
Omsättning
53
mkr

Kontorsstädning i Stockholm med Ren omtanke och lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm, vi har arbetat med städning sedan 1968 och vi har städat allt från kärnkraftverk till trapphus.

Vi har samlat på oss rejäl kunskap kring hur man organiserar och planerar kontorsstädning som fungerar.

Vi är extra duktiga på att städa stora kontor från 1000 kvm och uppåt 40 000 kvm, men vi hjälper självklart även mindre kontor i Stockholm med städning.

All kontorsstädning utförs av våra egna anställda lokalvårdare som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder.

Vi använder endast moderna städmetoder och maskiner anpassade efter uppgiften med hög kvalitet i fokus.

 

Vi svarar inom 24 tim, kontakta oss idag

Skräddarsydd kontorsstädning i Stockholm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt, därför tittar vi på exakt vilka behov ni har och vilka utmaningarna är och därefter får ni en offert på en kontorsstädning som är skräddarsydd efter just ert kontor.

När du anlitar Stockholms Städsystem för kontorstädning hjälper vi dessutom er att skapa en plan för periodiska städmoment som ert kontor behöver, såsom golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial.

 

Skicka in er upphandling till oss