Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm med hög kvalitet!

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm med hög kvalitet. Städsystem har haft 90-100% nöjda företagskunder de senaste 10 åren! En siffra vi är väldigt stolta över. Detta är också ett bevis på att våra kunder uppskattar vårt arbete och att vi tar hand om vår fantastiska personal!

Boka en offert på vår kontorsstädning

När ni bokar en offert av oss, kommer vi ut till er och går igenom allt noggrant på plats. Vi tittar på alla delar av lokalen, vi går igenom era önskemål, vi presenterar lösningar och diskuterar möjligheter.

Kontorsstäd i Stockholm med högt miljötänk

Vi är auktoriserade av Almega, certifierade enligt ISO för både miljö och kvalitet samt använder endast effektiva och miljövänliga rengöringsprodukter.

Få en offert på kontorsstädning i Stockholm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Kontorsstädning i Stockholm med ren omtanke och lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av städning av kontorslokaler i Stockholm sedan 1968 och har städat allt från kärnkraftverk till trapphus. Vi har samlat på oss rejäl kunskap kring hur man organiserar och planerar kontorsstädning som fungerar.

Städning av större kontorslokaler i Stockholm

Vår specialitet är att städa stora kontor i Stockholm, allt från 1 000 kvm till 50 000 kvm. Vi hjälper självklart även mindre kontor i Stockholm med städning om detta önskas.

Egenanställda lokalvårdare

Alla våra kontorsstäd i Stockholm utförs av våra egna lokalvårdare som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder.

Städmetoder av hög kvalitet

Vi använder endast moderna städmetoder och maskiner anpassade efter uppgiften med hög kvalitet i fokus.

Vi svarar inom 24 tim, kontakta oss idag

Skräddarsytt kontorsstäd i Stockholm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt. Vi kollar därför noga på vilka behov och utmaningar ni har. Därefter får ni en offert på ett kontorsstäd från oss som är skräddarsydd efter just ert kontor.

Plan för städmoment

När du anlitar Stockholms Städsystem för kontorsstädning hjälper vi er dessutom att skapa en plan för periodiska städmoment som ert kontor behöver. Planen innehåller allt från golvvård, storstädning, fönsterputs och entrémattor till förbrukningsmaterial.

 

Skicka in er upphandling till oss