Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm med hög kvalitet!

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm med hög kvalitet. Städsystem har haft 90-100% nöjda företagskunder de senaste 10 åren – en siffra som vi är väldigt stolta över! Detta är också ett bevis på att våra kunder uppskattar vårt arbete och att vi tar hand om vår fantastiska personal!

Kontorsstäd Stockholm – Vad ingår?

Det beror helt och hållet på hur ert kontor ser ut och vad ni har för behov. Vanligtvis rör det sig om städtjänster såsom dammsugning, damning, golvmoppning och soptömning. När ni begär en offert av oss, kommer vi ut till er och går, tillsammans med er, igenom allt noggrant på plats. Vi tittar på alla delar av lokalen, vi går igenom era önskemål, vi presenterar lösningar och diskuterar möjligheter.

Kontorsstäd i Stockholm med högt miljötänk

För oss handlar städning inte enbart om att skapa rena kontorsmiljöer – för oss är det också viktigt att göra det med rent samvete. Därför är vi extra stolta över att vara auktoriserade av Almega, certifierade enligt ISO för både miljö och kvalitet samt över att vi endast använder oss av miljövänliga rengöringsprodukter. Det är för oss en ren självklarhet!

Få en offert på kontorsstädning i Stockholm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Kontorsstädning i Stockholm med ren omtanke och lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av städning av kontorslokaler i Stockholm och har sedan 1968 städat allt från kärnkraftverk till trapphus. Vi har samlat på oss rejäl kunskap kring hur man organiserar och planerar kontorsstädning som fungerar och gör nytta för era medarbetare. Ni kan därför känna er trygga i att vi levererar högkvalitativ kontorsstädning i Stockholm.

Städning av större kontorslokaler i Stockholm

Vår specialitet är att städa stora kontor i Stockholm; allt från 1 000 kvm till 50 000 kvm. Vi hjälper självklart även mindre kontor i Stockholm med städning om detta önskas.

Egenanställda lokalvårdare

Alla våra kontorsstäd i Stockholm utförs av våra egna lokalvårdare som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder. Vi tror starkt på att anställa vår egen personal – det ger en trygghet för våra medarbetare och låter oss samtidigt sätta en hög kvalitetsstämpel på våra städtjänster.

Städmetoder av hög kvalitet

Vi använder oss endast av moderna städmetoder och maskiner som är anpassade efter uppgiften – alltid med hög kvalitet i fokus.

Vi svarar inom 24 timmar, kontakta oss idag

Skräddarsytt kontorsstäd i Stockholm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt. Vi kollar därför noga på vilka behov och utmaningar ni har. Därefter får ni en offert på ett kontorsstäd från oss som är skräddarsydd efter just ert kontor.

Kontorsstädning – Priser

Eftersom vi skräddarsyr utformningen av alla våra kontorsstäd i Stockholm, kan priset variera. Storleken på ert kontor, hur mycket elektronik som alstrar damm och andra förutsättningar kan påverka vad priset blir. Kontakta därför oss för att få en skräddarsydd prisplan utefter era städbehov.

Plan för städmoment

När du anlitar Stockholms Städsystem för kontorsstädning hjälper vi er dessutom att skapa en plan för periodiska städmoment som ert kontor behöver. Planen innehåller allt från golvvård, storstädning, fönsterputs och entrémattor till förbrukningsmaterial.

 

Skicka in er upphandling till oss