Kontorsstädning Stockholm

Stockholms Städsystem AB är experter på att städa kontor i Stockholm och erbjuder förstklassiga lösningar för alla lokaler och verksamheter. Läs mer om vårt arbete och kontakta oss nedan!

Högkvalitativ kontorsstädning i Stockholm

Vi erbjuder högklassig kontorsstädning i Stockholm med omnejd. Våra skräddarsydda erbjudanden och flexibla lösningar gör att vi har nöjda kunder och kan ta oss an alla typer av lokaler och utmaningar.

Lång erfarenhet av kontorsstäd i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av städning av kontor i Stockholm. Sedan starten 1968 har vi samlat på oss rejäl kunskap kring hur man organiserar och planerar effektiv kontorsstädning av hög kvalitet, som fungerar och gör nytta för era medarbetare. Ni kan alltid känna er trygga i att vi levererar högkvalitativt kontorsstäd.

Få en offert
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Kontorsstäd i Stockholm med miljöfokus

För oss handlar städning inte enbart om att skapa rena och hygieniska kontorsmiljöer – för oss är det också viktigt att göra det med rent samvete. Därför är vi extra stolta över att vara auktoriserade av Almega Serviceföretagen och certifierade enligt ISO för både miljö och kvalitet. Vi använder oss endast av miljövänliga rengöringsprodukter, för att hålla rent både på kontor och i naturen. Läs mer om vårt miljöarbete!

Specialister inom städning på kontor i Stockholm

På Stockholms Städsystem AB är vi specialiserade på att städa kontorslokaler. Vi arbetar framför allt med större kontor mellan 1 000–50 000 kvm, men även mindre kontor. Vi är ett familjeägt städföretag i Stockholm som lägger stor vikt vid att leverera kontorsstädning av högsta kvalitet – oavsett storleken på kontoret. Det finns inga lokaler som är för stora för oss.

Erfarna lokalvårdare

Alla våra städuppdrag utförs av våra duktiga lokalvårdare som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder. Våra professionella lokalvårdare ger en trygghet och kontinuitet för kunden, som kan vara trygg i att samma lokalvårdare besöker kontoret varje gång.

Effektiva metoder vid städ för kontor

Vi bevakar ständigt marknaden för moderna städmetoder och maskiner. Städrobotar och kombiskurmaskiner är bara några exempel. Vi använder alltid effektiva och energisnåla metoder för kontorsstäd, med kvalitet i fokus.

Kontakta oss idag – vi svarar inom 24 timmar

Skräddarsytt kontorsstäd i Stockholm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt. Vi undersöker alltid noga vilka behov och utmaningar ni har. Först därefter får ni en offert på kontorsstädning, skräddarsydd efter just era kontorslokaler.

Priser

Eftersom vi skräddarsyr varje uppdrag, varierar priset för kontorsstädning från fall till fall. Storleken på kontoret, antalet anställda, koncentrationen av olika lokaltyper samt belastningen på lokalen är de största faktorerna som påverkar priset. Kontakta oss för att få en skräddarsydd prisplan utefter era städbehov idag.

Plan för städmoment

När du anlitar Stockholms Städsystem AB för er kontorsstädning i Stockholm erbjuder vi även en plan för periodiska städmoment utifrån era behov. Planen kan innehålla allt från golvvård, storstädning, fönsterputs och entrémattor, till inköp av förbrukningsmaterial.

Kontakta oss för mer information

Vanliga frågor

Har du funderingar kring vårt kontorsstäd i Stockholm eller om vår verksamhet? Chansen är stor att du får svar på dina frågor nedan.

Vad ingår i kontorsstädning?

När vi städar kontor ingår allt från dammsugning, soptömning, damning och golvmoppning. Det beror helt och hållet på vilka behov ni har. Vi besöker er och går tillsammans igenom era kontorslokaler för att göra en bedömning av vilka lösningar och möjligheter vi ser – självklart alltid utifrån era önskemål!

Vad kostar kontorsstädning?

Priset för vår kontorsstädning varierar från fall till fall. Prisbilden tar bland annat hänsyn till hur stort kontor ni har och hur många personer som jobbar på kontoret, samt när på dygnet städningen ska utföras. Begär en offert av oss för den fulla prisbilden av vad kontorsstädning kostar för er. Med oss kan ni vara säkra på att vi levererar städning med professionalitet och kvalitet i fokus.

Hur ofta behövs kontorsstäd?

Hur ofta ett kontor behöver städas beror på hur många som arbetar där. Kontorsstäd bör utföras så ofta att kontoret alltid upplevs rent och välstädat. För att nå detta mål krävs rätt insatser vid rätt tid och att städningen utförs av välutbildad personal med ett öga för detaljer. Beroende på lokalstorlek, omfattning och önskemål, kan det behövas kontorsstäd varje dag, flera gånger i veckan eller någon enstaka gång per vecka.

Vad händer om vi inte känner oss nöjda?

Om ni inte känner er nöjda med vår kontorsstädning ska ni kontakta er personliga driftledare direkt. Vi påbörjar då omgående en åtgärdsplan för att säkerställa att tjänsten blir korrekt utförd. Vi har korta ledtider och svarar alltid snabbt – allt för att kunna ge er bästa och snabbaste support. Vi har mellan 90–100 % nöjda kunder, och strävar efter att bibehålla den nivån.

Var i Sverige erbjuder ni kontorsstäd?

Vi erbjuder framför allt kontorsstädning i Stockholm. Många av våra kunder är större företag med kontor i Stockholmsregionen. Våra starkaste områden ligger kring centrala Stockholm, men vi erbjuder även kontorsstäd i kranskommunerna. Läs mer om våra kontorsstädningar nära dig:

När utförs kontorsstädning?

Vi anpassar oss efter era behov och önskemål när vi planerar in våra städpass. Vi kan erbjuda städning under dagtid, men även på morgnar och kvällar när kontoret är tomt. Om ni önskar kontorsstädning på helger eller röda kalenderdagar löser vi även det. För vissa kunder städar vi på årets alla dagar. Vi erbjuder även kontorsstäd under nattetid.

Städar ni mer än bara kontor?

Utöver vanlig kontorsstädning erbjuder vi kringliggande tjänster inom lokalvård och periodiskt underhåll. Med vår heltäckande lokalvård hjälper vi företag till en bättre arbetsmiljö i lokaler med specifika krav på hygien och renlighet, som fabriker, laboratorier, industrier, trapphus och lagerlokaler. Periodiskt underhåll är en tjänst som vi erbjuder våra avtalskunder, och omfattar städtjänster som inte kräver lika regelbundet underhåll: tvätt av textilmattor, grovrengöring av golv och andra ytor. Dessa tjänster utförs av kvalitetstestade underleverantörer.

Vad använder ni för rengöringsprodukter?

Vi använder oss endast av miljövänliga rengöringsprodukter från Innu-Science, som anses vara de rengöringsprodukter på marknaden med minst miljöpåverkan. För oss är det en självklarhet att bedriva ett aktivt miljöarbete och att det ska avspeglas inte minst i de produkter och metoder som vi använder när vi städar. Varje år mäter vi hur mycket rengöringsmedel som vi förbrukar per kund och arbetad timme – en väldigt liten mängd. Som kund hos oss får ni givetvis tillgång till denna statistik.