Lokalvård i Stockholm för ökad trivsel

Anlita Stockholms Städsystem AB för att lokalvård i Stockholm. Utöver en bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare, får du även en seriös leverantör som genomför sitt uppdrag med ansvar och omtanke. Med lång erfarenhet och utbildad personal skapar vi bättre arbetsmiljöer – med miljövänliga och effektiva metoder.

Om du har frågor kring lokalvård eller önskar få en offert, är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-447 51 50 eller via mail på info@stadsystem.com.

Pris

Priset för vår lokalvård bestäms av storleken på era lokaler, hur ofta ni är i behov av städning av era lokaler samt av vilken typ av lokalvård ni önskar. Tillsammans med er tar vi fram en plan för löpande vård av era lokaler.

Få offert på lokalvård i Stockholm!
Nöjda medarbetare
100
%
Nöjda kunder de senaste 10 åren
97
%
Vi städar
222932
kvm

Lång erfarenhet av lokalvård i Stockholm

På Städsystem är vi ett engagerat städföretag i Stockholm med lång erfarenhet av lokalvård. Vår historia sträcker sig bak till år 1968. Vårt fokus har alltid legat på att leverera lokalvård av hög kvalitet och med högsta möjliga service. Därför är vi extra stolta över att vi årligen har 90-100 & nöjda kunder. Läs mer om vår historia här och kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Ständigt uppdaterade i städbranschen

Genom att ständigt hålla oss uppdaterade på vad som händer i städbranschen och kontinuerligt utbilda vår personal varje år, har vi samlat på oss kunskap om städning i alla möjliga lokaler. Allt från kärnkraftverk och labbmiljöer med GMP-protokoll, till SIV-protokoll för sjukhus och kontorsstädning som fungerar långsiktigt.

Anlita kunniga lokalvårdare

Vi har en stor kunskap om lokalvård i Stockholm. Våra kunniga lokalvårdare följer alltid en tydlig och skräddarsydd städinstruktion med frekvenser och moment som gäller i just era lokaler. Till sin hjälp har de ergonomiska arbetsredskap och miljövänliga rengöringsmedel.

Vi tror att lokalvård blir bättre om personalen känner sig trygga i sin anställning och blir hörda av ledningen. Vi lägger därför mycket resurser på den personliga kontakten, vilket avspeglas i att vi besöker våra anställda och kunder oftare än vanligt.

Löpande kvalitetsstädning

Ett städavtal med oss innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad lokalvård av ett Almega-Auktoriserat och ISO-certifierat städbolag.

Vi utför all löpande lokalvård i Stockholm med egenanställd personal. Det är endast när du beställer extra städtjänster av oss, som exempelvis fönsterputs eller golvvård, som vi anlitar underleverantörer. Vi har arbetat med samma underleverantörer i många år och vi kontrollerar dessa årligen för att försäkra oss om att våra kunder erbjuds det bästa.

Kvalitet före kvantitet

Vi erbjuder ett samarbete som bygger på gemensamma grundvärderingar vad gäller kvalitet och omtanke för anställda såväl som för kunder. Vi har alltid haft kvalitet före kvantitet som ledord.

Vård av lokal runt om hela Stockholm

Vi utför vård av lokaler i hela Stockholm. Vi städar olika stora lokaler, allt från 500 kvm till 50 000 kvm. Vill ni fokusera mer på ert eget, vet vi hur vi ska få lokalvården att fungera smärtfritt. Du kan läsa mer om vårt arbete med lokalvård i Bromma och lokalvård i Solna här.

Vanliga frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om vår lokalvård. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Vad är lokalvård?

Lokalvård är den städning som syftar till att städa och rengöra offentliga miljöer, fabriker, kontor och andra liknande miljöer. Till skillnad från vår kontorsstädning, utförs lokalvård inte enbart på kontor, utan även i andra miljöer där människor arbetar, som laboratorier, industribyggnader, sjukhus, lagerlokaler, bibliotek, kärnkraftverk och trapphus.

Vad ingår i lokalvård?

I vår lokalvård ingår löpande underhåll som kan inkludera dammsugning, golvmoppning, soptömning och fönsterputsning. Beroende på hur er lokal ser ut och vilka behov ni har, anpassar vi tjänsten för att passa er. Ni får skräddarsydd lokalvård när det passar er!

Kan vi räkna med att få samma lokalvårdare?

När vi utför lokalvård får ni alltid samma härliga lokalvårdare, förutsatt att de är friska och i tjänst. Om så inte skulle vara fallet, får ni en ersättare med samma höga kompetens. Alla våra lokalvårdare får löpande utbildning i olika städmoment och följer noggranna städinstruktioner för just era lokaler.

Vilken utrustning använder ni vid lokalvård?

Vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel och ergonomiska städredskap som är snälla mot både era lokaler och mot våra lokalvårdare.

Var i Stockholm erbjuder ni lokalvård?

Vi erbjuder lokalvård i Stockholm med omnejd. Många av de lokaler som vi vårdar ligger i centrala Stockholm, Solna, Kista och Sundbyberg, men vi kan också erbjuda lokalvård i Stockholms kranskommuner såsom Huddinge, Haninge, Täby, Tyresö och Älvsjö.

Erbjuder ni mer än löpande lokalvård?

Om ni har behov av mer periodiskt underhåll kan vi även tillhandahålla detta till våra avtalskunder. Det kan bland annat röra sig om tvätt av textilmattor eller grovrengöring och genomförs av kvalitetstestade underleverantörer.