Lokalvård Stockholm

Lokalvård i Stockholm som får era anställda att trivas

Vill du få era medarbetare att prestera bättre och känna mer arbetsglädje på ert kontor i Stockholm? Bra lokalvård får dina anställda att prestera bättre! Rena lokaler sänder signaler till medarbetare om att ni som företag är måna om deras arbetsmiljö, men också till potentiella kunder som besöker er!

Lokalvård som bidrar till bättre arbetsmiljö

Anlitar du oss för städning av era lokaler, får du inte bara en bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare, du får också en väldigt seriös leverantör som genomför sitt uppdrag med ansvar och omtanke.

Kontakta oss idag för en offert på lokalvård i Stockholm!
Nöjda medarbetare
100
%
Nöjda kunder dom senaste 10 åren
97
%
Vi städar
222932
kvm

Lokalvård i Stockholm med lång erfarenhet

Vår erfarenhet av lokalvård i Stockholm började redan år 1968! Läs mer om vår historia här.

Ständigt uppdaterade i städbranschen

Genom att ständigt hålla oss uppdaterade på vad som händer i städbranschen och kontinuerligt utbilda vår personal varje år, har vi samlat på oss kunskap om städning i alla möjliga lokaler. Allt från kärnkraftverk och labbmiljöer med GMP-protokoll, till SIV-protokoll för sjukhus och kontorsstädning som fungerar långsiktigt.

Vi har endast kunniga lokalvårdare

Vi har en stor kunskap om lokalvård i Stockholm. Våra kunniga lokalvårdare följer alltid en tydlig och skräddarsydd städinstruktion med frekvenser och moment som gäller i just era lokaler. Till sin hjälp har de ergonomiska arbetsredskap och miljövänliga rengöringsmedel.

Tryggare lokalvård ger bättre anställning

Vi tror att lokalvård blir bättre om personalen känner sig trygga i sin anställning och blir hörda av ledningen. Vi lägger därför mycket resurser på den personliga kontakten, vilket avspeglas i att vi besöker våra anställda och kunder oftare än vanligt.

Löpande lokalvård och städning i Stockholm

Ett städavtal med oss innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad lokalvård av ett Almega-Auktoriserat och ISO-certifierat städbolag.

Löpande lokalvård

Vi utför all löpande lokalvård med egen anställd personal. Det är endast när du beställer extra städtjänster av oss, som exempelvis fönsterputs eller golvvård, som vi anlitar underleverantörer. Vi har arbetat med samma underleverantörer i många år och vi kontrollerar dessa årligen för att försäkra oss om att våra kunder erbjuds det bästa.

Kvalitet före kvantitet

Vi erbjuder ett samarbete som bygger på gemensamma grundvärderingar vad gäller kvalitet och omtanke för anställda såväl som för kunder. Vi har alltid haft kvalitet före kvantitet som ledord.

Vård av lokal runt om hela Stockholm

Vi utför vård av lokaler i hela Stockholm. Vi städar olika stora lokaler, allt från 500 kvm till 50 000 kvm. Vill ni fokusera mer på ert eget, vet vi hur vi ska få lokalvården att fungera smärtfritt.