Lokalvård i Stockholm

Lokalvård som får dina anställda att trivas

Bra lokalvård får dina anställda att prestera bättre. Anlitar du oss för städning av dina lokaler får du inte bara en bättre arbetsmiljö, du får också en seriös leverantör som genomför sitt uppdrag med ansvar och omtanke.

För oss är städning en allvarlig sak – men också ett rent nöje!

Nöjda medarbetare
100
%
Nöjda kunder dom senaste 10 åren
97
%

Lokalvård med erfarenhet

Vår erfarenhet av lokalvård i Stockholm började på 60-talet. Genom att ständigt hålla oss uppdaterade på vad som händer i branschen och kontinuerligt utbilda vår personal har vi samlat på oss kunskap om städning i alla möjliga lokaler från kärnkraftverk och labbmiljöer med GMP protokoll till SIV-protokoll för sjukhus.

Våra kunniga lokalvårdare följer alltid en tydlig arbetsplan med städrutiner och protokoll som gäller i just dina lokaler. Till sin hjälp har de ergonomiska arbetsredskap och miljövänliga rengöringsmedel.

Löpande städning

Ett avtal med oss innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad städning av ett auktoriserat och ISO-certifierad städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Endast när du beställer extra städtjänster av oss, till exempel fönsterputs eller golvvård anlitar vi underleverantörer. Vi har arbetat med samma underleverantörer i många år. Ett samarbete som bygger på gemensamma grundvärderingar vad gäller kvalitet och omtanke om anställda såväl som kunder. Vi arbetar bara med de bästa och för att inte tumma på kvaliteten gör vi årligen en noggrann underleverantörsbedömning för att säkerställa att vi fortsätter leverera tjänster av hög klass.

Vi utför vård av lokaler i hela Storstockholm, men våra kärnområden är Stockholm City, Kista och Solna.