Lokalvård i Stockholm

Lokalvård i Stockholm som får era anställda att trivas

Vill du få era medarbetare att prestera bättre och känna mer arbetsglädje på ert kontor i Stockholm? Bra lokalvård får dina anställda att prestera bättre! Rena kontorslokaler sänder signaler till medarbetare att ni är måna om deras arbetsmiljö men också till potentiella kunder som besöker er!

Ett rent kontor som upplevs fräscht speglar ett företag som vet att hygien är viktigt och kan ta hand om sina lokaler och arbetsmiljön.

Anlitar du oss för städning av dina lokaler får du inte bara en bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare, du får också en väldigt seriös leverantör som genomför sitt uppdrag med ansvar och omtanke.

För oss är lokalvård en allvarlig sak – men också ett rent nöje!

Kontakta oss idag för en offert på lokalvård i Stockholm!
Nöjda medarbetare
100
%
Nöjda kunder dom senaste 10 åren
97
%
Vi städar
222932
kvm

Lokalvård i Stockholm med lång erfarenhet

Vår erfarenhet av lokalvård i Stockholm började redan 1968! Läs mer om vår historia här.

Genom att ständigt hålla oss uppdaterade på vad som händer i städbranschen och kontinuerligt utbilda vår personal varje år har vi samlat på oss kunskap om städning i alla möjliga lokaler från kärnkraftverk och labbmiljöer med GMP protokoll till SIV-protokoll för sjukhus och kontorsstädning som fungerar långsiktigt.

Vi har en stor kunskap om lokalvård i Stockholm. Våra kunniga lokalvårdare följer alltid en tydlig skräddarsydd städinstruktion med frekvenser och moment som gäller i just dina lokaler. Till sin hjälp har de ergonomiska arbetsredskap och miljövänliga rengöringsmedel.

Vi tror att lokalvård blir bättre om personalen känner sig trygga i sin anställning och blir hörda av ledningen, vi lägger därför mycket resurser på den personliga kontakten, vi besöker våra anställda och kunder oftare än vanligt.

Vi arbetar med egen anställd personal och vi har driftledare som besöker vår personal kontinuerligt för att säkerställa att dom har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb hos er.

Löpande lokalvård och städning i Stockholm

Ett städavtal med oss innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad lokalvård av ett Almega Auktoriserat och ISO Certifierat städbolag.

Vi utför all löpande lokalvård med egen anställd personal, endast när du beställer extra städtjänster av oss, till exempel fönsterputs eller golvvård anlitar vi underleverantörer. Vi har arbetat med samma underleverantörer i många år och vi kvalitetskontroller dom varje år för att försäkra oss om att vi erbjuder våra kunder det bästa.

Vi erbjuder ett samarbete som bygger på gemensamma grundvärderingar vad gäller kvalitet och omtanke för anställda såväl som kunder. Vi har alltid haft kvalitet före kvantitet som ledord.

Vi utför lokalvård av lokaler i hela Storstockholm, vi städar stora lokaler och vi städar mindre lokaler, 500 kvm eller 50 000 kvm, vill ni fokusera mer på ert eget så vet vi hur vi ska få lokalvården att fungera smärtfritt.