Lokalvård i Stockholm

Lokalvård i Stockholm som får era anställda att trivas

Vill du få era medarbetare att prestera bättre och känna mer arbetsglädje på ert kontor i Stockholm? Bra lokalvård får dina anställda att prestera bättre! Rena kontorslokaler sänder signaler till medarbetare att ni är måna om deras arbetsmiljö men också till potentiella kunder som besöker er! Det är ganska vanligt idag att man som potentiell kund bedömmer helheten av ett företag när man besöker kontoret. Man pratar med representanten men rör sig också i kontoret. Ett rent kontor som upplevs fräscht speglar ett företag som vet att hygien är viktigt och kan ta hand om sina lokaler och arbetsmiljön. Anlitar du oss för städning av dina lokaler får du inte bara en bättre arbetsmiljö eller en konkurrensfördel, du får också en seriös leverantör som genomför sitt uppdrag med ansvar och omtanke. För oss är lokalvård en allvarlig sak – men också ett rent nöje!

Kontakta oss idag för en offert på lokalvård i Stockholm!
Nöjda medarbetare
100
%
Nöjda kunder dom senaste 10 åren
97
%
Vi städar
222932
kvm

Lokalvård i Stockholm med lång erfarenhet

Vår erfarenhet av lokalvård i Stockholm började 1968! Genom att ständigt hålla oss uppdaterade på vad som händer i branschen och kontinuerligt utbilda vår personal har vi samlat på oss kunskap om städning i alla möjliga lokaler från kärnkraftverk och labbmiljöer med GMP protokoll till SIV-protokoll för sjukhus. Vi har en stor kunskap om lokalvård i Stockholm. Våra kunniga lokalvårdare följer alltid en tydlig skräddarsydd städinstruktion med frekvenser och moment som gäller i just dina lokaler. Till sin hjälp har de ergonomiska arbetsredskap och miljövänliga rengöringsmedel. Vi tror att lokalvård blir bättre om personalen känner sig trygga i sin anställning därför arbetar vi sedan långt tillbaka med kollektivavtal för alla anställda, vi arbetar med egen anställd personal och vi har driftledare som besöker vår personal kontinuerligt för att säkerställa att dom har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb hos er.

Löpande lokalvård och städning i Stockholm

Ett städavtal med oss innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad lokalvård av ett auktoriserat och ISO-certifierad städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner. Vi utför all löpande lokalvård med egen anställd personal, endast när du beställer extra städtjänster av oss, till exempel fönsterputs eller golvvård anlitar vi underleverantörer. Vi har arbetat med samma underleverantörer i många år. Ett samarbete som bygger på gemensamma grundvärderingar vad gäller kvalitet och omtanke om anställda såväl som kunder. Vi arbetar bara med de bästa och för att inte tumma på kvaliteten gör vi årligen en noggrann underleverantörsbedömning för att säkerställa att vi fortsätter leverera tjänster av hög klass. Vi utför vård av lokaler i hela Storstockholm, men våra kärnområden är Stockholm City, Kista och Solna.