Städtjänster

Våra städtjänster i Stockholm

Städtjänster av hög kvalitet, professionalitet och omtanke är vad som kännetecknar Stockholms Städsystem. Vi har erbjudit våra städtjänster i Stockholm sedan 1968 och törs utan att överdriva säga att vi hör till de mest seriösa städföretagen i branschen. Av oss får du kvalificerade miljö- och kvalitetscertifierade städtjänster utförda av kunnig, välutbildad personal som tar dig och sitt jobb på allvar. Vi värdesätter kvalitet och omtanke i alla led, och är ett städföretag i Stockholm att lita på.

Det ska kännas tryggt att anlita oss för städtjänster i Stockholm. Därför har vi en uppstartsgaranti för våra tjänster. Läs vidare för att se alla städtjänster vi har att erbjuda ert företag.

Få en offert på våra städtjänster

Kontorsstädning

Boxkontor eller landskapsmiljö, frekvens eller funktion, fasta platser eller aktivitetsbaserad arbetsmiljö. När vi städar dina lokaler blir det rent och trivsamt oavsett er kontorslösning.

Kontorsstädning

Lokalvård

Håll borta smutsen och dammet från dina lokaler med professionella lokalvårdare. Miljövänliga rengöringsmedel ger bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare.

Lokalvård

Tilläggstjänster

Till de kunder som tecknat avtal med oss erbjuder vi även kringtjänster och periodiskt underhåll med långsiktig skötsel. Klicka nedan för att läsa mer.

Periodiskt underhåll

Kontorsstädning i Stockholm

Vi erbjuder ett stort utbud städtjänster för kontor. Vår ambition är att samma lokalvårdare löpande ska ansvara för din arbetsplats. För att du som kund ska känna dig riktigt trygg med våra städtjänster är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet.

Det betyder att våra städtjänster följer de regler och lagar som gäller för branschen och att vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet.

När du tecknar avtal för kontorsstädning med oss kan du även spara tid och resurser genom att beställa ytterligare städtjänster för kontoret. Vi erbjuder exempelvis golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial. Vi kan hjälpa er med alla lokalvårdsrelaterade frågor!

Kontorsstädning

Lokalvård i Stockholm

Våra städtjänster inom lokalvård innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad städning av ett auktoriserat och ISO-certifierat städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Vi kan hjälpa er med städtjänster i Stockholm i olika typer av lokaler. Vi är alltid måna om att skapa bra förutsättningar för långvariga samarbeten. Ett slutresultat av hög kvalitet börjar med att vi kan erbjuda en bra arbetsplats för våra lokalvårdare.

Vi levererar lokalvård och städtjänster i Stockholm till kontor, industri, sjukvård, lagerlokaler, trapphus med mera.

Lokalvård

Periodiskt underhåll och extrastädning

Att städa en yta är en sak, men att vårda den långsiktigt innebär att man behöver utföra periodiskt underhåll av ytor och material i lokalen, oavsett om det är trä- eller textilgolv, stenplattor, soffor, stolar och så vidare.

Vi på Stockholm Städsystem vet vad som krävs för att vårda era lokaler långsiktigt. Vi tar hand om alla golvytor, putsar fönster och sanerar toalettutrymmen.  Som avtalskund hos oss har du möjlighet att beställa periodiskt underhåll för att vårda era lokaler långsiktigt, utöver våra vanliga städtjänster.

Vi hjälper er att se behovet och föreslå lämpliga åtgärder i tid, innan problem uppstår. Att sköta och underhålla sina lokaler löpande är prisvärt om man jämför med att tvingas byta eller renovera ytor för att underhållsskötseln inte utförts på rätt sätt.

Vi hjälper er att ta fram en underhållsplan för just era lokaler och hjälper er att utföra den enligt plan. Era lokaler kommer att visa sig från sin bästa sida!

Periodiskt underhåll