Städtjänster Stockholm

Våra städtjänster i Stockholm

Sedan 1968 har vi på Stockholms Städsystem AB utmärkt oss genom att erbjuda städtjänster av hög kvalitet, professionalism och omtanke i varje led. Vår erfarna och välutbildade personal utför miljö- och kvalitetscertifierade städning med en seriös inställning, både ut mot kund och i sitt arbete. Vi är ett pålitligt städföretag, och du kan alltid förvänta dig uppstartsgaranti för våra tjänster.

Vid frågor eller om du önskar få en offert från oss för våra städtjänster, är du välkommen att kontakta oss direkt på telefonnummer 08-447 51 50 eller via e-post på info@stadsystem.com.

Kontakta oss för en offert idag

Kontorsstädning i Stockholm

Vi erbjuder ett stort utbud städtjänster för kontor. Vår ambition är att samma lokalvårdare löpande ska ansvara för din arbetsplats. För att du som kund ska känna dig riktigt trygg med vår städhjälp är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet.

Det betyder att vår kontorsstädning följer de regler och lagar som gäller för branschen och att vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet.

När du tecknar avtal för kontorsstädning med oss kan du även spara tid och resurser genom att beställa ytterligare städtjänster för kontoret. Vi erbjuder exempelvis golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial. Vi kan hjälpa er med alla frågor kring städhjälp på kontor!

Kontorsstädning i Stockholm

Lokalvård i Stockholm

Våra städtjänster inom lokalvård innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad städning av ett auktoriserat och ISO-certifierat städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Vi kan hjälpa er med städtjänster i Stockholm i olika typer av lokaler. Vi är alltid måna om att skapa bra förutsättningar för långvariga samarbeten. Ett slutresultat av hög kvalitet börjar med att vi kan erbjuda en bra arbetsplats för våra lokalvårdare.

Vi levererar lokalvård i Stockholm för kontor, industri, sjukvård, lagerlokaler, trapphus med mera.

Lokalvård i Stockholm

Periodiskt underhåll och extrastädning

Vi på Stockholm Städsystem vet vad som krävs för att vårda era lokaler långsiktigt. Vi tar hand om alla golvytor, putsar fönster och sanerar toalettutrymmen.  Som avtalskund hos oss har du möjlighet att beställa periodiskt underhåll för att vårda era lokaler långsiktigt, utöver våra vanliga städtjänster.

Vi hjälper er att se behovet och föreslå lämpliga åtgärder i tid, innan problem uppstår. Att sköta och underhålla sina lokaler löpande är prisvärt om man jämför med att tvingas byta eller renovera ytor för att underhållsskötseln inte utförts på rätt sätt.

Periodiskt underhåll

Vanliga frågor om våra städtjänster

Hur mycket kostar det?

Vi skräddarsyr våra lösningar för ert kontor och era behov. Priset för vår kontorsstädning i Stockholm varierar därför beroende på kontorets storlek, antal personal och belastning på lokalen. Kontakta oss för att få en offert på vad kontorsstädningen skulle kosta för er.

Vilka rengöringsprodukter används vid lokalvård?

För alla våra städtjänster i Stockholm använder vi miljövänliga rengöringsprodukter. Ett aktivt miljöarbete är en självklarhet för oss, och vi mäter varje år hur mycket rengöringsmedel vi förbrukar – statistik du som kund har tillgång till.

Vad gör jag om vi inte är nöjda med en städtjänst?

Om ni inte är helt nöjda med vår kontorsstädning eller lokalvård kontaktar ni er personliga driftledare. Vi sätter direkt igång en åtgärdsplan för att säkerställa att städningen blir utförd korrekt. Vi har idag mellan 90–100 % nöjda kunder.

Får jag städhjälp av samma personal varje gång?

Våra rutiner är att samma lokalvårdare städar hos er, för kontinuitet och ett personligt bemötande. Skulle er vanliga lokalvårdare vara sjuk eller ledig får ni en ersättare med samma höga kompetens. Städningen utförs enligt noggranna instruktioner för just era lokaler och kontor.

Var erbjuder ni era städtjänster?

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd, och arbetar både i centrala Stockholm, Solna, Kista och Sundbyberg, men även i kranskommuner som Haninge, Huddinge, Tyresö, Täby och Älvsjö. Kontakta oss om du är nyfiken på om vi kan erbjuda städhjälp hos er.