Städtjänster

Städtjänster i Stockholm med kvalitet

Städtjänster med Hög kvalitet, professionalitet och omtanke är vad som kännetecknar Stockholms Städsystem. Vår erfarenhet av städning och lokalvård i Stockholm sträcker sig tillbaka till 1968 och vi törs utan att överdriva säga att vi hör till de mest seriösa städföretagen i branschen. Av oss får du kvalificerade miljö- och kvalitetscertifierade städtjänster utförda av kunnig, välutbildad personal som tar dig och sitt jobb på allvar.

Det ska kännas tryggt att anlita Stockholms Städsystem för städning i Stockholm därför har vi en uppstartsgaranti!

Vill du ha en offert på städtjänster? klicka här

Kontorsstädning

Boxkontor eller landskapsmiljö, frekvens eller funktion, fasta platser eller aktivitetsbaserad arbetsmiljö. När vi städar dina lokaler blir det rent och trivsamt.

Jag vill veta mer

Lokalvård

Håll borta smutsen och dammet från dina lokaler med professionella lokalvårdare. Miljövänliga rengöringsmedel ger bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare.

Ta reda på mer

Tilläggstjänster

Till de kunder som tecknat avtal med oss erbjuder vi även kringtjänster, klicka nedan för att se vilka.

Se vårt utbud

Kontorsstädning i Stockholm

Städtjänster för kontor, vår ambition är att samma lokalvårdare ska ta ansvar för ditt arbetsområde löpande. För att du som kund ska känna dig riktigt trygg med vår kontorsstädning är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet. Det betyder att våra tjänster följer de regler och lagar som gäller för branschen och att vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet.

När du tecknar avtal om kontorsstädning med oss kan du dessutom spara tid och resurser genom att beställa ytterligare städtjänster som kontoret behöver, exempelvis golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial. Vi kan hjälpa er med alla lokalvårdsrelaterade frågor.

Kontorsstädning

Lokalvård i Stockholm

Våra städtjänster innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad städning av ett auktoriserat och ISO-certifierat städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Vi kan hjälpa er med städtjänster i Stockholm av flera olika typer av lokaler. Vi är måna om att skapa bra förutsättningar för långvariga samarbeten. Kvalitet börjar ofta med att vi kan erbjuda en bra arbetsplats för våra lokalvårdare.

Vi levererar städtjänster i Stockholm till kontor, industri, sjukvård, lagerlokaler, trapphus med mera.

Lokalvård

Periodiskt underhåll och extrastädning

Att städa en yta är en sak, men att vårda den långsiktigt innebär att man behöver göra periodiskt underhåll av de material man valt till sin lokal, trägolv, textilgolv, stenplattor, soffor, stolar etc.

Vi på Stockholm Städsystem vet vad som krävs för att vårda era lokaler långsiktigt. Ta hand om golvytorna, putsa fönstren, sanera toalettutrymmen.  Som avtalskund hos oss rekommenderar vi er att beställa periodiskt underhåll utav oss för att vårda era material långsiktigt.

Vi hjälper er att se behovet och föreslå lämpliga åtgärder i tid. Att sköta och underhålla sina lokaler löpande är prisvärt om man jämför med att tvingas byta eller renovera ytor för att underhållsskötseln inte utförts på rätt sätt.

Vi hjälper er att ta fram en underhållsplan för just era lokaler och sedan utföra den enligt plan. Era lokaler kommer visa sig från sin bästa sida.

Periodiskt underhåll