Städtjänster Stockholm

Våra städtjänster i Stockholm

Städtjänster av hög kvalitet, professionalitet och omtanke är vad som kännetecknar Stockholms Städsystem. Vi har erbjudit våra städtjänster i Stockholm sedan 1968 och törs utan att överdriva säga att vi hör till de mest seriösa städföretagen i branschen. Av oss får du kvalificerade miljö- och kvalitetscertifierade städtjänster utförda av kunnig, välutbildad personal som tar dig och sitt jobb på allvar. Vi värdesätter kvalitet och omtanke i alla led, och är ett städföretag i Stockholm att lita på.

Det ska kännas tryggt att anlita oss för städhjälp i Stockholm. Därför har vi en uppstartsgaranti för våra städtjänster.

Få en offert på våra städtjänster

Kontorsstädning

Boxkontor eller landskapsmiljö, frekvens eller funktion, fasta platser eller aktivitetsbaserad arbetsmiljö. När vi städar dina lokaler blir det rent och trivsamt oavsett er kontorslösning.

Kontorsstädning

Lokalvård

Håll borta smutsen och dammet från dina lokaler med professionella lokalvårdare. Miljövänliga rengöringsmedel ger bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare.

Lokalvård

Tilläggstjänster

Till de kunder som tecknat avtal med oss erbjuder vi även kringtjänster och periodiskt underhåll med långsiktig skötsel. Vi gör mycket mer än bara städar!

Periodiskt underhåll

Kontorsstädning i Stockholm

Vi erbjuder ett stort utbud städtjänster för kontor. Vår ambition är att samma lokalvårdare löpande ska ansvara för din arbetsplats. För att du som kund ska känna dig riktigt trygg med vår städhjälp är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet.

Det betyder att vår kontorsstädning följer de regler och lagar som gäller för branschen och att vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet.

När du tecknar avtal för kontorsstädning med oss kan du även spara tid och resurser genom att beställa ytterligare städtjänster för kontoret. Vi erbjuder exempelvis golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial. Vi kan hjälpa er med alla frågor kring städhjälp på kontor!

Kontorsstädning

Lokalvård i Stockholm

Våra städtjänster inom lokalvård innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad städning av ett auktoriserat och ISO-certifierat städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Vi kan hjälpa er med städtjänster i Stockholm i olika typer av lokaler. Vi är alltid måna om att skapa bra förutsättningar för långvariga samarbeten. Ett slutresultat av hög kvalitet börjar med att vi kan erbjuda en bra arbetsplats för våra lokalvårdare.

Vi levererar lokalvård i Stockholm för kontor, industri, sjukvård, lagerlokaler, trapphus med mera.

Lokalvård

Periodiskt underhåll och extrastädning

Att städa en yta är en sak, men att vårda den långsiktigt innebär att man behöver utföra periodiskt underhåll av ytor och material i lokalen, oavsett om det är trä- eller textilgolv, stenplattor, soffor, stolar och så vidare.

Vi på Stockholm Städsystem vet vad som krävs för att vårda era lokaler långsiktigt. Vi tar hand om alla golvytor, putsar fönster och sanerar toalettutrymmen.  Som avtalskund hos oss har du möjlighet att beställa periodiskt underhåll för att vårda era lokaler långsiktigt, utöver våra vanliga städtjänster.

Vi hjälper er att se behovet och föreslå lämpliga åtgärder i tid, innan problem uppstår. Att sköta och underhålla sina lokaler löpande är prisvärt om man jämför med att tvingas byta eller renovera ytor för att underhållsskötseln inte utförts på rätt sätt.

Vi hjälper er att ta fram en underhållsplan för just era lokaler och hjälper er att utföra den enligt plan. Era lokaler kommer att visa sig från sin bästa sida!

Periodiskt underhåll

Vanliga frågor om våra städtjänster

Hur mycket kostar kontorsstädning?

Vi skräddarsyr våra lösningar för ert kontor och era behov. Priset på vår kontorsstädning varierar därför beroende på kontorets storlek, antal personal och belastning på lokalen. Kontakta oss för att få en offert på vad kontorsstädningen skulle kosta för er.

Vilka rengöringsprodukter används vid lokalvård?

För alla våra städtjänster i Stockholm använder vi miljövänliga rengöringsprodukter. Ett aktivt miljöarbete är en självklarhet för oss, och vi mäter varje år hur mycket rengöringsmedel vi förbrukar – statistik du som kund har tillgång till.

Vad gör jag om vi inte är nöjda med en städtjänst?

Om ni inte är helt nöjda med vår kontorsstädning eller lokalvård kontaktar ni er personliga driftledare. Vi sätter direkt igång en åtgärdsplan för att säkerställa att städningen blir utförd korrekt. Vi har idag mellan 90–100 % nöjda kunder.

Får jag städhjälp av samma personal varje gång?

Våra rutiner är att samma lokalvårdare städar hos er, för kontinuitet och ett personligt bemötande. Skulle er vanliga lokalvårdare vara sjuk eller ledig får ni en ersättare med samma höga kompetens. Städningen utförs enligt noggranna instruktioner för just era lokaler och kontor.

Var erbjuder ni era städtjänster?

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd, och arbetar både i centrala Stockholm, Solna, Kista och Sundbyberg, men även i kranskommuner som Haninge, Huddinge, Tyresö, Täby och Älvsjö. Kontakta oss om du är nyfiken på om vi kan erbjuda städhjälp hos er.