Städtjänster

Kontorsstädning

Boxkontor eller landskapsmiljö, frekvens eller funktion, fasta platser eller aktivitetsbaserad arbetsmiljö. När vi städar dina lokaler blir det rent och trivsamt.

Jag vill veta mer

Lokalvård

Håll borta smutsen och dammet från dina lokaler med professionella lokalvårdare. Miljövänliga rengöringsmedel ger bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare.

Ta reda på mer

Tilläggstjänster

Till de kunder som tecknat avtal med oss erbjuder vi även kringtjänster, klicka nedan för att se vilka.

Se vårt utbud

Ett städbolag i Stockholm som tar städning på allvar

Hög kvalitet, professionalitet och omtanke är vad som kännetecknar våra städtjänster i Stockholm. Stockholm Städsystems erfarenhet av städning och lokalvård i Stockholm sträcker sig tillbaka till 1968 och vi törs utan att överdriva säga att vi hör till de mest seriösa städföretagen i branschen. Av oss får du kvalificerade miljö- och kvalitetscertifierade städtjänster utförda av kunnig, välutbildad personal som tar dig och sitt jobb på allvar.

Det ska kännas tryggt att anlita Stockholms Städsystem för städning i Stockholm

Vill du ha en snabb kontakt med oss? klicka här.

Kontorsstädning i Stockholm

Vår ambition är att samma lokalvårdare ska ta ansvar för ditt arbetsområde löpande. För att du som kund ska känna dig riktigt trygg med vår kontorsstädning är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet. Det betyder att våra tjänster följer de regler och lagar som gäller för branschen och att vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet.

När du tecknar avtal om kontorsstädning med oss kan du dessutom spara tid och resurser genom att beställa ytterligare städtjänster som kontoret behöver, exempelvis golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial. Vi kan hjälpa er med alla lokalvårdsrelaterade frågor.

Kontorsstädning

Lokalvård I Stockholm

Ett städavtal med oss innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad städning av ett auktoriserat och ISO-certifierad städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Vi kan hjälpa er med städning i Stockholm av flera olika typer av lokaler så länge vi kan bemanna det på ett bra sätt. Kvalitet börjar ofta med att vi kan erbjuda en attraktiv arbetsplats för våra lokalvårdare.

Vi bedriver idag lokalvård i Stockholm i fabriker, kontor, sjukvård, lagerlokaler, trapphus med mera.

Fråga oss gärna om vi kan hjälpa er med städning i Stockholm.

Lokalvård

Periodiskt underhåll och extrastädning

Vi på Stockholm Städsystem vet vad som krävs för att sätta extra glans på kontoret. Som avtalskund hos oss har du möjlighet att beställa periodiskt underhåll samt tilläggstjänster utöver den löpande städningen. Vi hjälper er att se behovet och föreslå lämpliga åtgärder i tid. Att sköta och underhålla sina lokaler löpande är prisvärt om man jämför med att tvingas byta eller renovera ytor för att skötseln inte fungerat.

Vill du spegla kontoret från dess bästa sida rekommenderar vi till exempel att du beställer ett periodiskt underhåll av dina lokaler. En investering som inte bara ger er arbetsmiljö ett lyft utan också får dina golv att hålla längre, toaletter och kök att glänsa och visar ert företag från sin bästa sida.

För dessa tjänster anlitar vi leverantörer som vi har haft ett långt samarbete med och utvärderar årligen för att du som kund alltid ska få det bästa som finns i branschen.

Tilläggstjänster