Städtjänster

Kontorsstädning

Boxkontor eller landskapsmiljö, frekvens eller funktion, fasta platser eller aktivitetsbaserad arbetsmiljö. När vi städar dina lokaler blir det rent och trivsamt.

Jag vill veta mer

Lokalvård

Håll borta smutsen och dammet från dina lokaler med professionella lokalvårdare. Miljövänliga rengöringsmedel ger bättre arbetsmiljö och nöjdare medarbetare.

Ta reda på mer

Tilläggstjänster

Till de kunder som tecknat avtal med oss erbjuder vi även kringtjänster, klicka nedan för att se vilka.

Se vårt utbud

Städbolaget som tar städning på allvar

Hög kvalitet, professionalitet och omtanke är vad som kännetecknar våra städtjänster. Stockholm Städsystems erfarenhet av städning och lokalvård i Stockholm sträcker sig nästan 50 år tillbaka i tiden och vi törs utan att överdriva säga att vi hör till de mest seriösa företagen i branschen. Av oss får du kvalificerade miljö- och kvalitetscertifierade städtjänster utförda av kunnig, välutbildad personal som tar dig och sitt jobb på allvar.

Kontorsstädning i Stockholm

Vår ambition är att samma lokalvårdare ska ta ansvar för ditt arbetsområde löpande. För att du som kund ska känna dig riktigt trygg med vår kontorsstädning är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet. Det betyder att våra tjänster följer de regler och lagar som gäller för branschen och att vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet.

När du tecknar avtal om kontorsstädning med oss kan du dessutom spara tid och resurser genom att beställa ytterligare städtjänster som kontoret behöver, exempelvis golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial. Till dessa tjänster anlitar vi underleverantörer.

Kontorsstädning

Lokalvård I Stockholm

Ett avtal med oss innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad städning av ett auktoriserat och ISO-certifierad städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Endast när du beställer extra städtjänster av oss, till exempel fönsterputs eller golvvård anlitar vi underleverantörer. Vi har arbetat med samma underleverantörer i många år. Ett samarbete som bygger på gemensamma grundvärderingar vad gäller kvalitet och omtanke om anställda såväl som kunder. Vi arbetar bara med de bästa och för att inte tumma på kvaliteten gör vi årligen en noggrann underleverantörsbedömning för att säkerställa att vi fortsätter leverera tjänster av hög klass.

Lokalvård

Tilläggstjänster

Vi på Stockholm Städsystem vet vad som krävs för att sätta extra glans på kontoret. Som avtalskund hos oss har du möjlighet att beställa tilläggstjänster utöver den avtalsenliga städningen och vi hjälper er att se behovet och föreslå lämpliga åtgärder i tid.

Vill du spegla kontoret från dess bästa sida rekommenderar vi till exempel att du beställer ett periodiskt underhåll av dina golv. En investering som inte bara ger kontoret en ny lyster, utan också får dina golv att hålla längre och visar ert företag från sin bästa sida.

För alla dessa tjänster anlitar vi underleverantörer. Leverantörer som vi har haft ett långt samarbete med och utvärderar årligen för att du som kund alltid ska få det bästa som finns i branschen.

Tilläggstjänster