Kontorsstädning med hög kvalitet

Vi erbjuder kontorsstädning i Bromma, för små och stora lokaler. Vi har idag 90–100 % nöjda kunder och i vår senaste kundenkät svarade 100 % att de är nöjda med vårt arbete. Vi är stolta över att våra kunder uppskattar vårt arbete, och vi arbetar ständigt för att behålla de höga siffrorna.

Flexibelt kontorsstäd i Bromma

Vi kan erbjuda flexibla lösningar för ert företag och anpassar städningen efter era behov. Det vanligaste är att vi utför standardtjänster som dammsugning, damning, golvmoppning och tömning av sopor. När ni efterfrågar en offert kommer vi till er och går igenom era lokaler tillsammans med er. Vi undersöker era behov och önskemål, och presenterar våra förslag på tjänster.

Miljöfokus

Vi har ett långt utvecklat miljötänk i hela vår verksamhet. Vi använder alltid miljövänliga rengöringsprodukter och är auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både kvalitet och miljö.

För oss handlar vårt arbete inte bara om att skapa rena kontorsmiljöer – det är lika viktigt att vi gör det med ett rent miljösamvete.

Få en offert på kontorsstädning i Bromma
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Kontorsstädning i Bromma med lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av städning av kontorslokaler i Bromma och Stockholmsområdet. I mer än 50 år har vi samlat på oss stor kunskap om kontorsstädning och lokalvård, och vi har städat alla typer av kontor och lokaler. Hos oss får ni alltid städning av hög kvalitet.

Städning av större kontorslokaler i Bromma

Vi arbetar framför allt med större kontor, mellan 1 000–50 000 kvm, men städar även på mindre kontor. Vi är ett familjeägt städföretag som lägger stor vikt vid att leverera kontorsstädning i Bromma av högsta kvalitet – oavsett lokaler eller verksamhet. Det finns inga kontor som är för stora eller små för oss.

Erfarna lokalvårdare

Vår kontorsstädning i Bromma utförs av våra duktiga lokalvårdare. Vi erbjuder erfarna lokalvårdare med gedigen utbildning, varav många har arbetat hos oss i 10 år eller mer.

Kontakta oss

Skräddarsytt kontorsstäd i Bromma

Varje kontorslokal är unik, och för att erbjuda rätt kontorsstädning för er undersöker vi alltid era behov innan vi skickar en offert. På så sätt kan ni vara säkra på att vårt erbjudande är skräddarsytt efter era lokaler och önskemål.

Ytterligare städmoment

När du anlitar Stockholms Städsystem för kontorsstäd i Bromma erbjuder vi alltid en plan för periodiska städmoment. Dessa kan inkludera tjänster som golvvård, storstädning, fönsterputs och entrémattor eller hjälp med inköp av förbrukningsmaterial. För dessa städmoment använder vi oss av professionella och noggrant utvalda underleverantörer.

Kontakta oss för mer information