Rent kontor i Kista

Har du kontorslokal i eller kring Kista? På Stockholms Städsystem AB utför vi kontorsstädning av hög kvalitet, med skräddarsydda tjänster och priser. Våra nöjda kunder och medarbetare vittnar om ett vinnande koncept – ren omtanke i alla led! Välkommen till oss för kontorsstäd i Kista.

Skräddarsydda lösningar

För att ni ska bli nöjda med vårt arbete anpassar vi alltid våra uppdrag efter just era lokaler och städbehov. När vi utför kontorsstädning i Kista ingår alltid grundläggande städmoment som dammsugning och soptömning, men hur städningen utformas anpassar vi för varje kund. Innan vi skickar en offert besöker vi er för att analysera era behov och lokaler, så att vi kan erbjuda rätt tjänster och pris för er.

Ren omtanke och miljö

Vi är ett städföretag med lång erfarenhet av att göra rent i alla typer av företagslokaler. Vi har ett aktivt miljöarbete för att minska vår miljöpåverkan, och använder endast miljövänliga produkter och arbetssätt. För vårt miljöarbete är vi certifierade enligt ISO 14001.

Kontakta oss för offert idag
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Auktoriserat kontorsstäd i Kista

Vi arbetar aktivt för att städbranschen ska utvecklas på bästa sätt. Som auktoriserade av Almega Serviceföretagen verkar vi dagligen för utvecklingen av en ren och schysst bransch. Vi månar om professionalitet och schyssta villkor i en bransch som är i behov av en positiv riktning framåt.

Alla typer av lokaler

Vi städar i alla typer av företagslokaler och har erfarenhet av företagslokaler på upp till 100 000 kvm. Vi klarar av det mesta när det kommer till kontorsstädning i Kista – oavsett kontorslokal får ni samma höga kvalitet på service och städresultat.

Utbildad personal

Vi är stolta över vår duktiga personal, och våra lokalvårdare är den främsta anledningen till våra nöjda kunder. Hos oss får personalen vidareutbildning, kollektivavtal och förmåner – med nöjda medarbetare får vi nöjda kunder. Anlita Stockholms Städsystem om du vill vara säker på att få professionell städning!

Senaste tekniken

Vi håller oss ständigt uppdaterade kring den senaste tekniken i branschen, och arbetar aktivt för att använda oss av de mest effektiva metoder när vi utför kontorsstädning i Kista. Vi använder oss bland annat av städrobotar och de mest energisnåla städprodukterna.

Kontakta oss

Tilläggstjänster

För att kunna ge våra kunder bästa möjliga service erbjuder vi tilläggstjänster och periodiska städmoment utöver vårt vanliga utbud av städtjänster. Dessa innefattar tjänster som golvvård, fönsterputs och entrémattor. Vi kan även hjälpa till med inköp av förbrukningsmaterial till kontoret.

Kontorsstädning nära dig

Vi finns i hela Stockholmsområdet och utför inte bara kontorsstädning i Kista. Har du kontor i något närliggande område eller är nyfiken på vårt upptagningsområde? Läs mer om vår:

Kontakta oss för mer information