Kontorsstädning Kungsholmen

Rena kontor på Kungsholmen

På Stockholms Städsystem AB är vi experter på att städa kontor, och har lång erfarenhet och nöjda företagskunder. Vår senaste kundundersökning visade på 100 % nöjda kunder! Vi ser fram emot att få städa även hos er på Kungsholmen – kontakta oss idag!

Miljövänligt kontorsstäd på Kungsholmen

Vi arbetar aktivt för att minska våra utsläpp och strävar efter att använda de mest miljövänliga produkterna på marknaden. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och har ett väl utvecklat miljöarbete. Vi utför effektiv kontorsstädning på Kungsholmen med rent samvete!

Städtjänster för alla kontor

Vi erbjuder lösningar för alla kontor och anpassar vår städning efter era behov. Oavsett om ni bara behöver standardtjänster som dammsugning och soptömning eller mer heltäckande lösningar, skräddarsyr vi ett avtal för ert kontor. Innan vi ger en offert besöker vi er för att gå igenom just era behov och önskemål.

Få en offert på kontorsstädning på Kungsholmen
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Kunskap och erfarenhet

Vi har städat kontor sedan 1968 och har lång erfarenhet av kontorsstäd på Kungsholmen. Hos oss kan du vara säker på att ni får effektiv kontorsstädning av hög kvalitet. Vi vet att varje kontor är unikt, och analyserar alltid vilka behov och utmaningar ni har, innan vi påbörjar vårt städuppdrag.

Experter på alla kontorslokaler

Vårt fokus på företagskunder gör att vi är experter på att städa kontor. Vi arbetar oftast i större kontorslokaler, men tar oss an uppdrag i alla typer av kontor. Som kund kan du alltid vara trygg i att du får kontorsstädning på Kungsholmen av högsta kvalitet, oavsett verksamhet eller storlek på lokalerna!

Professionella lokalvårdare

Vi anlitar och utbildar duktiga lokalvårdare, och våra anställda är vår viktigaste tillgång. Vi tror på att satsa på våra lokalvårdare, och att nöjda anställda ger nöjda kunder. Vi har kollektivavtal och erbjuder vidareutbildning för alla våra anställda. Som kund kan du vara trygg i att samma personal städar hos er regelbundet.

Senaste metoder och teknik

Vi arbetar aktivt för att utnyttja de mest effektiva metoder som finns tillgängliga på marknaden. Vi använder oss av moderna städmetoder och bevakar ständigt marknaden för den senaste tekniken. Städrobotar och kombiskurmaskiner är bara några av de moderna tekniker vi använder oss av idag.

Kontakta oss idag – vi svarar inom 24 timmar

Kontorsstäd Kungsholmen – pris och tjänster

Alla våra uppdrag är skräddarsydda för uppdraget i fråga, och priset varierar därmed från fall till fall. Faktorer som lokalens storlek, vilka tjänster ni vill utnyttja och antalet anställda påverkar alla prisbilden. Vi analyserar alltid era behov och önskemål innan vi ger ett prisförslag. Kontakta oss för en offert idag!

Periodiska moment

För varje städuppdrag erbjuder vi alltid en plan för ytterligare tjänster – periodiska moment som kan inkludera golvvård, fönsterputs och entrémattor. Oavsett era behov gör vi vårt yttersta för att möta dem med rätt tjänster för er!

Kontakta oss för mer information