Kontorsstädning Norrmalm

Nöjda kunder på Norrmalm

Stockholms Städsystem AB utför kontorsstädning av hög kvalitet. Vi är stolta över vårt arbete, och har under de senaste tio åren haft mellan 90–100 % nöjda kunder – ett bevis på att vår kontorsstädning håller kvalitet. Kontakta oss idag om du är i behov av kontorsstädning på Norrmalm eller i Stockholmsområdet.

Anpassade städlösningar

Vi skräddarsyr alltid våra städlösningar efter ert kontor och erbjuder tjänster enligt era behov. Grundläggande städmoment inkluderar tjänster som dammsugning, soptömning, golvmoppning och hygienstädning. Vid en offertförfrågan besöker vi er för att gå igenom era lokaler på plats, för att kunna erbjuda en passande lösning för era behov.

Miljöcertifierat kontorsstäd på Norrmalm

Vi är medvetna om vår miljöpåverkan och arbetar aktivt för att minska våra utsläpp och vår förbrukning av rengöringsmedel. Vi använder oss av miljövänliga produkter från Innu-Science och är certifierade enligt ISO 14001. Vi arbetar aktivt med våra kunder för att möjliggöra ett miljövänligt samarbete. Läs mer om vårt miljöarbete.

Offert på kontorsstädning på Norrmalm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Erfaren kontorsstädning på Norrmalm

Som en städfirma med lång erfarenhet har vi sedan 1968 hunnit samla på oss stor kunskap om effektiv kontors- och företagsstädning. Vi är auktoriserade av Almega Serviceföretagen och har en nära relation till branschorganisationen för att aktivt medverka till en positiv utveckling av städbranschen i stort.

Små och stora kontor

På Stockholms Städsystem AB är vi experter på att städa kontors- och företagslokaler. Vi har anlitats för lokaler på upp till 100 000 kvm, men tar oss även an mindre kontor. Oavsett kund och typ av lokaler tar vi oss an varje uppdrag med samma fokus på kvalitet och resultat.

Professionella lokalvårdare

Alla våra uppdrag för kontorsstäd på Norrmalm utförs av utbildade lokalvårdare. Vår duktiga personal är vår styrka och vi satsar på våra lokalvårdare för att de ska utvecklas och trivas hos oss. Med nöjd personal får vi nöjda kunder!

I framkant för effektiva lösningar

Vi är en städfirma som ständigt blickar framåt och bevakar marknaden, så att vi kan använda oss av de senaste och mest effektiva städlösningarna. Vi använder alltid energisnåla och effektiva metoder när vi städar, utan att tumma på kvaliteten.

Kontakta oss idag

Skräddarsydda priser och lösningar

Vi utför alltid en analys av era lokaler och behov innan vi ger ett prisförslag. Eftersom vi skräddarsyr alla lösningar och tjänster för varje uppdrag, varierar priset beroende på lokalens storlek, antal anställda och så vidare. Kontakta oss för att få ett skräddarsytt prisförslag idag.

Utökade städtjänster

När vi utför kontorsstädning på Norrmalm erbjuder vi dessutom tjänster för vad vi kallar periodiska städmoment. Dessa inkluderar moment som ytterligare golvvård, fönsterputs och inköp av förbrukningsmaterial.

Kontakta oss för mer information