Kontorsstädning Östermalm

Lokalvård av hög kvalitet

Vi har lång erfarenhet av att städa kontorslokaler på Östermalm, och vi är stolta över vår höga andel nöjda kunder – de senaste tio åren har vi haft mellan 90–100 % nöjda kunder. Om du behöver kontorsstädning på Östermalm av hög kvalitet har du hittat rätt!

Kontorsstäd – vad ingår?

Alla kontor och arbetsplatser ser olika ut, och era städ- och lokalvårdbehov skiljer sig säkert från er närmsta grannes. När ni efterfrågar en offert hos oss börjar vi alltid med att besöka er för att gå igenom era lokaler och behov tillsammans med er. Vanligtvis rör det sig kontorsstädningen om standardtjänster som hygienstädning, dammsugning, damning, golvmoppning och soptömning, men vi utför även andra närliggande tjänster.

Kontorsstäd på Östermalm med miljön i fokus

Som auktoriserade medlemmar i Almega Serviceföretagen och med ISO-certifikat för miljö och kvalitet arbetar vi ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi arbetar alltid med miljövänliga rengöringsprodukter, och utvecklar metoder för att arbeta så miljöeffektivt som möjligt.

Offert på kontorsstädning på Östermalm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Lång erfarenhet av kontorsstäd på Östermalm

Vi har länge arbetat med städning av kontorslokaler på Östermalm och i Stockholm. Sedan starten 1968 har vi lärt oss att organisera och planera kontorsstädning av högsta kvalitet. Ni kan alltid känna er trygga när ni anlitar Stockholms Städsystem AB för kontorsstädning.

Städning av små och stora kontor på Östermalm

Vi är experter på att städa alla typer av kontorslokaler. Vi anlitas oftast för städning av större lokaler, mellan 1 000–50 000 kvm, men även för mindre kontor. Vi är ett familjeägt städföretag som lägger stor vikt vid att erbjuda kontorsstädning av högsta kvalitet – oavsett kontor eller behov.

Erfarna lokalvårdare

När vi städar kontor på Östermalm kan du vara säker på att arbetet utförs av duktiga och erfarna lokalvårdare – du känner igen dem på våra egna arbetskläder. Vi vill att du som kund hos oss ska känna dig trygg i att städningen utförs av samma personal varje gång.

Bästa städmetoderna

Vi håller oss ständigt uppdaterade med marknadens senaste och bästa städmetoder och tekniska framsteg. Vi använder oss alltid av energisnåla och effektiva arbetssätt, alltid med kvaliteten i fokus.

Kontakta oss idag

Bäst kontorsstädning på Östermalm

Vi ser varje kund och kontor som unikt, och anpassar vår städning därefter. Vi erbjuder ett prisförslag först när vi pratat med er och fått se era lokaler, så att vi kan anpassa vårt uppdrag efter era behov. Priset baseras på många faktorer, som kontorets storlek, antalet anställda och belastningen på lokalerna.

Periodiska moment

Förutom våra vanliga städuppdrag erbjuder vi alla våra kunder en plan för periodiska städmoment, utifrån behov. Dessa tjänster kan vara golvvård, fönsterputs och inköp av förbrukningsmaterial, för att bara nämna några. För våra periodiska moment anlitar vi noggrant utvalda underleverantörer för högsta kvalitet.

Kontakta oss