Kontorsstädning Södermalm

Rena kontor på Söder

På Stockholms Städsystem AB utför vi kontorsstäd på Södermalm, alltid med hög kvalitet. Vi är stolta över våra nöjda kunder, och i vår senaste kundenkät svarade 100 % att de är nöjda med vårt arbete. Vi tar detta som ett tecken på att vi gör något rätt och att vi tar hand om vår duktiga personal.

Kontorsstäd på Södermalm efter behov

Vilka städtjänster som passar bäst för era behov och lokaler är svårt att säga på förhand. Vanligtvis utför vi standardtjänster som dammsugning, soptömning och moppning av golv, men vi anpassar alltid städningen efter era lokaler och önskemål. Innan ni får en offert av oss besöker vi er för att gå igenom lokalerna på plats. Först efter denna genomgång och en diskussion med er kan vi lämna en skräddarsydd offert.

Miljömärkt kontorsstädning

För oss handlar städning om mer än rena lokaler – det är lika viktigt att kunna utföra arbetet med ett rent samvete. Därför är vi stolta auktoriserade medlemmar i Almega Serviceföretagen och ISO-certifierade för miljö och kvalitet. Vi använder oss av miljövänliga rengöringsprodukter, och strävar alltid efter energisnåla arbetsmetoder.

Få en offert för kontorsstädning på Södermalm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Erfaren kontorsstädning på Södermalm

Vi har städat kontorslokaler på Södermalm i många år, och sedan företaget grundades 1968 har vi ständigt utvecklats och samlat på oss kunskap om effektiv kontorsstädning av hög kvalitet, med kundens behov i fokus. Hos oss får ni lokalvårdare med lång erfarenhet av att städa kontor!

Små och stora lokaler

Vi är specialister på att städa kontorslokaler, och vi tar oss an uppdrag på små och stora arbetsplatser. Vi arbetar oftast med större kontor, på 1 000–50 000 kvm, men även mindre kontorslokaler – inga lokaler är för stora eller små för oss.

Professionella lokalvårdare

Alla våra kontorsstäd på Södermalm utförs av våra erfarna lokalvårdare, som du lätt känner igen på våra arbetskläder. Vår stab av duktiga lokalvårdare ser till att du som kund kan vara trygg i att samma lokalvårdare besöker kontoret varje gång.

Städmetoder av hög kvalitet

Vi använder alltid effektiva och energisnåla metoder för kontorsstäd, med kvalitet i fokus, och bevakar ständigt marknaden för moderna städmetoder och maskiner. Avancerade städrobotar och kombiskurmaskiner är bara några exempel.

Kontakta oss idag – svar inom ett dygn

Skräddarsytt kontorsstäd på Södermalm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt, och undersöker alltid noggrant era behov och utmaningar. Därefter får ni en offert på kontorsstädning, skräddarsydd efter era kontorslokaler och önskemål.

Priser

Eftersom vi anpassar kontorsstädningen vid varje uppdrag, skiftar priserna kraftigt. Faktorer som kontorets storlek, antalet anställda och belastningen på lokalen påverkar priset. Kontakta oss för att få en prisplan utefter era städbehov och lokaler.

Plan för städmoment

När du anlitar oss erbjuder vi alltid en plan för periodiska städmoment. Planen kan innehålla tjänster som golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor eller inköp av förbrukningsmaterial. För dessa städmoment anlitar vi professionella och väl kontrollerade underleverantörer.

Kontakta oss för mer information