Kontorsstädning Sundbyberg

Rena lokaler i Sundbyberg

Stockholms Städsystem AB erbjuder professionell kontorsstädning i Sundbyberg med omnejd. Vi har lång erfarenhet av städning av hög kvalitet och skryter gärna med våra nöjda kunder – vår senaste kundenkät visade på 100 % nöjda företagskunder. Hör av dig till oss om du vill ha rent kontor i Sundbyberg!

Skräddarsydd städning

När vi utför ett städuppdrag anpassar vi alltid våra lösningar efter era lokaler och behov. Vår kontorsstädning i Sundbyberg inkluderar som standard tjänster som dammsugning, soptömning och andra grundläggande städmoment, men vi skräddarsyr vårt erbjudande för varje uppdrag och kund. Innan ni får en offert går vi igenom era lokaler och behov tillsammans med er, för att kunna erbjuda rätt pris och städerbjudande.

Miljömedveten kontorsstädning i Sundbyberg

Som erfaren städfirma är vi väl medvetna om vår miljöpåverkan, och vi arbetar aktivt för att minska våra utsläpp. Vi använder miljövänliga produkter, är certifierade enligt ISO 14001, och arbetar proaktivt med våra kunder för miljövänliga samarbeten. Läs mer om vårt miljöarbete.

Kontakta oss för offert idag
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Auktoriserat kontorsstäd i Sundbyberg

Vi har varit en aktiv del i städbranschen sedan 1968, och har därmed lång erfarenhet och djup kunskap inom kontors- och företagsstädning. Vi är auktoriserade av Almega Serviceföretagen och medverkar aktivt för en positiv utveckling av en ren och schysst städbransch.

Alla typer av kontor

Vi är experter på företagslokaler av alla typer, och utför kontorsstädning i Sundbyberg i lokaler av alla storlekar. Vi arbetar ofta i större lokaler, och har tagit oss an företagslokaler på upp till 100 000 kvm – vi klarar av det mesta. Vi tar oss an varje uppdrag med samma service och fokus på kvalitet. Läs mer om vår företagsstädning i Stockholm.

Utbildad personal

Våra lokalvårdare är vår främsta styrka, och anledningen att vi har så nöjda kunder. Vi är mycket måna om vår duktiga personal och erbjuder vidareutbildning och kollektivavtal. Med lokalvårdare som trivs är vi övertygade om att slutresultatet för dig som kund blir bättre. Anlita oss för kontorsstädning i Sundbyberg av professionella lokalvårdare!

Senaste tekniken

Vi är aktiva i branschen och blickar alltid framåt. Vi utnyttjar den senaste tekniken inom städlösningar och letar alltid efter nya effektiva innovationer och metoder för städning, som städrobotar och energisnåla produkter.

Kontakta oss

Tilläggstjänster

Vi erbjuder alltid våra städkunder tilläggstjänster utöver våra grundläggande städmoment. Dessa periodiska städmoment kan innebära allt från golvvård och fönsterputs till entrémattor och inköp av förbrukningsmaterial.

Kontorsstädning nära dig

Har ni kontor i angränsande orter eller områden till Sundbyberg? Vi erbjuder även kontorsstädning av hög kvalitet i flera delar av Stockholmsområdet. Läs mer om:

Kontakta oss för mer information