Anlita oss på Stockholms Städsystem AB för högkvalitativ lokalvård i Bromma. Med rena och fräscha kontor och arbetsplatser ökar välmående och effektivitet, och både besökare och anställda får ett positivt intryck av företaget.

Rena lokaler i Bromma

Vår lokalvård är heltäckande, och vi erbjuder allt från golvmoppning och dammsugning till fönsterputs, soptömning och löpande golvvård. Lokalvård är inte begränsat till städning, och hos oss kan du även boka vad vi kallar för periodiskt underhåll – tjänster som inkluderar entrémattor och inköp av förbrukningsvaror.

Lokalvård Bromma – Pris

Vi skräddarsyr våra uppdrag för varje kund, och priset på vår lokalvård skiljer sig därför åt. Det baseras på många faktorer, som storleken på lokalerna, vilka tjänster ni har behov av, och hur ofta ni behöver städning. Vi tar fram ett prisförslag utifrån era behov och önskemål, i samråd med er.

Offert på lokalvård i Bromma
Nöjda medarbetare
100
%
Nöjda kunder de senaste 10 åren
97
%
Vi städar
222932
kvm

Erfarna lokalvårdare i Bromma

Vi är en professionell städfirma i Stockholmsområdet med lång erfarenhet av lokalvård i Bromma. Vi har städat kontor och företag sedan 1968, och har kvalitet och service som våra främsta ledord. Vi är mycket stolta över våra nöjda kunder och duktiga medarbetar. Vi ser ständigt fram emot fler utmaningar!

Senaste tekniken

Som ett städföretag med blicken mot framtiden tar vi ständigt del av nya rön och branschens senaste utvecklingar, och vi utnyttjar de mest effektiva städmetoderna och produkterna när vi utför lokalvård i Bromma. Vi utbildar löpande vår personal och har samlat på oss kunskap om effektiv städning i alla typer av lokaler.

Lokalvård och kontorsstädning i Stockholm

När du anlitar oss får du ett auktoriserat och certifierat städbolag med duktiga lokalvårdare och expertkunskaper. Vi erbjuder våra städtjänster i och kring Bromma, men även på andra platser runt omkring Stockholm. Läs mer om våra erbjudanden i olika områden: