Kontorsstädning Vasastan

Vi håller rent på kontoret!

Hos oss får du professionell kontorsstädning i Vasastan och centrala Stockholm. Vi är ett städföretag med lång erfarenhet och duktiga lokalvårdare, och vår senaste kundenkät visade på 100 % nöjda kunder. Kontakta oss om du vill bli en av dem!

Anpassade städtjänster

Inför alla våra uppdrag hos en ny kund gör vi en grundlig analys av era behov och kontorslokaler, innan vi skickar en offert. På så vis kan du vara säker på att du vet vad du får, och att städningen utförs enligt era önskemål. Vi skräddarsyr avtalet så att vi kan erbjuda rätt pris och tjänster för just er.

Miljömedveten kontorsstädning i Vasastan

Vi har varit i branschen länge och är fullt medvetna om att vårt arbete påverkar miljön. Vi arbetar därför aktivt för att minska våra utsläpp och att arbeta så miljöeffektivt som möjligt. Stockholms Städsystem AB är certifierade enligt ISO 14001 för vårt miljöarbete och vi arbetar aktivt tillsammans med våra kunder för att skapa miljövänliga samarbeten.

Kontakta oss för offert idag
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
79
st
Antal anställda
97
st
Omsättning
61
mkr

Kontorsstäd med lång erfarenhet

Stockholms Städsystem AB har gjort rent i Stockholm sedan 1968, och vi är ett familjeföretag med stor kunskap om kontorsstädning. Vi arbetar aktivt inom branschen och är ett auktoriserat Almega Serviceföretag. Städbranschen behöver positiva krafter, och vi är mycket måna om att främja en ren och schysst bransch!

Alla typer av lokaler

Vi har städat i de flesta typer av lokaler, och klarar av det mesta. Vi är experter på lite större lokaler och tar oss an alla uppdrag med lika hög servicenivå och fokus på kvalitet i alla led. Anlita oss för kontorsstäd i Vasastan om du vill ha rent på kontoret – oavsett storlek på lokalen!

Professionella lokalvårdare

Vår personal är vårt hemliga vapen, och den absolut främsta anledningen till våra nöjda kunder. Vi tror starkt på att nöjd personal ger nöjda kunder, och därför är vi mycket måna om våra lokalvårdare och andra anställda. Som anställd hos oss får du kollektivavtal, vidareutbildning och andra förmåner. Hos Stockholms Städsystem AB får du kontorsstädning i Vasastan av duktig och professionell personal!

Kontakta oss

Tilläggstjänster

Kontakta oss för mer information