Med god lokalvård presterar medarbetare bättre och känner arbetsglädje på sin arbetsplats. Vi erbjuder lokalvård i Solna för små och stora företag, och gör rent i alla typer av lokaler. Fräscha kontor och rena lokaler signalerar välmående och ger glada besökare och nöjda anställda.

Lokalvård för bättre arbetsmiljö

Våra lösningar för lokalvård är heltäckande, och vi erbjuder allt från golvmoppning och dammsugning till fönsterputs, soptömning och löpande golvvård. Lokalvård är alltså inte begränsat till städning, och hos oss kan du boka periodiskt underhåll och tjänster som entrémattor eller inköp av förbrukningsvaror.

Allt vårt arbete har som syfte att skapa lokaler ni ska trivas i, och som uppmuntrar till effektivt arbete och välmående.

Lokalvård Solna – Pris

Vi skräddarsyr alltid våra städerbjudanden för varje kund och uppdrag, och priset skiljer sig därför åt från fall till fall. Det baseras på många faktorer, som storleken på era lokaler, vilka tjänster ni har behov av, och hur ofta ni behöver lokalvård. Vi tar fram ett prisförslag tillsammans med er, utifrån era behov och önskemål.

Offert på lokalvård i Solna
Nöjda medarbetare
100
%
Nöjda kunder de senaste 10 åren
97
%
Vi städar
222932
kvm

Erfarna lokalvårdare i Solna

Stockholms Städsystem AB är ett professionellt städföretag i Stockholm med lång erfarenhet av lokalvård. Vi har sedan 1968 städat kontor och företag och har alltid haft kvalitet och service som våra främsta ledord. Vi är stolta över våra nöjda kunder och duktiga medarbetare och ser fram emot fler utmaningar!

Senaste metoder och teknik

Som ett städföretag i framkant tar vi ständigt del av nya rön och de senaste utvecklingarna i branschen, och vi utnyttjar effektiva städmetoder och produkter när vi utför lokalvård i Solna. Vi utbildar vår personal löpande och har samlat på oss kunskap om effektiv städning i alla typer av företagslokaler.

Löpande städning av hög kvalitet

När du anlitar oss får du ett Almega-auktoriserat och ISO-certifierat städbolag med erfarna lokalvårdare och expertkunskaper i lokalvård. Vi erbjuder våra tjänster i och kring Solna, men även runt om i Stockholm. Läs mer om våra erbjudanden i olika områden: