Kontorsstädning i Stockholm

Vi levererar högkvalitativ kontorsstädning i Stockholm!

Mellan 90-100% procent nöjda kunder dom senaste 9 åren! Det är en siffra vi är rädda om och stolta över. För det visar att våra kunder som köper kontorsstädning uppskattar oss och vårt arbete.  Det gör oss ännu mer motiverade att leverera en riktigt bra kontorsstädning i Stockholm. Att våra kunder är så nöjda gläder oss. Det betyder att vi tänkt rätt, att vårt sätt att arbeta med kontinuerlig vidareutbildning av personal, kollektivanslutning, marknadsmässiga löner och miljövänliga rengöringsprodukter burit frukt. Det ska helt enkelt kännas bra för alla att anlita Stockholms Städsystem för kontorsstädning i Stockholm.

Kontakta oss idag för en professionell offert på kontorsstädning i Stockholm
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
90
st
Antal anställda
132
st
Omsättning
53
mkr

Ren omtanke med lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm framför allt på ytor från 1000 kvm och uppåt. All kontorsstädning utförs av vår anställda personal som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder. Vår ambition är att samma lokalvårdare ska ta ansvar för ditt arbetsområde löpande. För att du som kund ska känna dig riktigt trygg med vår kontorsstädning är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet. Det betyder att våra tjänster följer de regler och lagar som gäller för branschen och att vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet.

Skräddarsydd kontorsstädning i Stockholm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt, det finns ingen städning som passar alla, därför går vi igenom med er vilka behov ni har och vilka utmaningar ni har och därefter får ni en offert på kontorsstädning i Stockholm som är skräddarsydd efter era lokaler. När du tecknar avtal om kontorsstädning med oss kan du dessutom spara tid och resurser genom att beställa ytterligare städtjänster som kontoret behöver, exempelvis golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial. Till dessa tjänster anlitar vi underleverantörer som vi litar på och har arbetat med i många år. Vi utför kontorsstädning i hela Stockholm, våra kärnområden är Stockholm City, Kista, Solna och Sundbyberg.