Kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm med hög kvalitet!

Kontorsstädning i Stockholm med 90-100% procent nöjda företagskunder dom senaste 10 åren! Det är en siffra vi är rädda om och stolta över. För det visar att våra kunder som köper kontorsstädning i Stockholm uppskattar oss och vårt arbete.

Det betyder att vi tänkt rätt! Vårt sätt att tänka och arbeta med en nogrann analys av kundens lokaler och förutsättningar, ren omtanke om våra lokalvårdare, kollektivavtal, almega auktorisation, ISO certifiering av både miljö och kvalitet samt miljövänliga rengöringsprodukter burit frukt.

Det ska helt enkelt kännas bra för alla att anlita Stockholms Städsystem för kontorsstädning i Stockholm, win-win-win.

Få en offert på kontorsstädning i Stockholm, klicka här
Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
90
st
Antal anställda
132
st
Omsättning
53
mkr

Kontorsstädning i Stockholm med Ren omtanke och lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm, Vi är extra duktiga på att städa kontor från 1000 kvm och uppåt, men vi hjälper självklart även mindre kontor i Stockholm med städning.

All kontorsstädning utförs av våra egna anställda lokalvårdare som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder. Vår ambition är att bemanna städningen på ert kontor med samma lokalvårdare löpande.

För att du som företagskund ska känna dig riktigt trygg och säkert med vår kontorsstädning i Stockholm är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet.

Det betyder att vi blir externt granskade årligen av både Almega och vår ISO revisorer. Vi följer alla de regler och lagar som gäller för städbranschen och vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår kontorsstädning i Stockholm.

Vi svarar inom 24 tim, kontakta oss idag

Skräddarsydd kontorsstädning i Stockholm

Vi vet att varje kontor och företag är unikt, det finns ingen kontorsstädning som passar alla, därför går vi igenom med er vilka behov ni har och vilka utmaningar ni har och därefter får ni en offert på kontorsstädning i Stockholm som är skräddarsydd efter just ert kontor.

När du anlitar Stockholms Städsystem för kontorstädning i Stockholm kan du dessutom spara tid och resurser genom att låta oss skapa en plan för periodiska städtjänster som ert kontor i Stockholm behöver.

Vi hjälper alla våra företagskunder med periodiska städmoment såsom golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial.

Till en del av dessa tjänster anlitar vi underleverantörer som vi granskar och kontrollerar varje år, vi tar ansvar för deras arbete som om det vore vårt eget.

Vi hjälper företag med kontorsstädning i Stockholm på flera områden, men några av  våra kärnområden där vi har många befintliga kunder är kontorsstädning i Stockholm City, kontorsstädning i Kista, kontorsstädning i Solna och kontorsstädning i Sundbyberg.

Skicka in er upphandling till oss