Kontorsstädning i Stockholm

Vi levererar kontorsstädning till hundra procent!

Mellan 90-100% procent nöjda kunder dom senaste 9 åren! Det är en siffra vi är rädda om och stolta över. För det visar att våra kunder uppskattar oss och vårt arbete och gör oss ännu mer motiverade att leverera kontorsstädning av högsta kvalitet.

Att våra kunder är så nöjda gläder oss. Det betyder att vi tänkt rätt, att vårt sätt att arbeta med kontinuerlig vidareutbildning av personal, kollektivanslutning, marknadsmässiga löner och miljövänliga rengöringsprodukter burit frukt. Det ska helt enkelt kännas bra för alla att anlita oss för kontorsstädning i Stockholm.

Vi städar
222932
kvm
Antal kunder
90
st
Antal anställda
132
st
Omsättning
53
mkr

Ren omtanke med erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av städning av kontor i Stockholm framför allt av kontor på 1000 kvm och uppåt. All kontorsstädning utförs av vår anställda personal som du lätt känner igen på våra egendesignade arbetskläder.

Vår ambition är att samma lokalvårdare ska ta ansvar för ditt arbetsområde löpande. För att du som kund ska känna dig riktigt trygg med vår kontorsstädning är vi auktoriserade av Almega serviceföretagen och ISO-certifierade för både miljö och kvalitet. Det betyder att våra tjänster följer de regler och lagar som gäller för branschen och att vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av vår verksamhet.

Kontorsstädning efter era behov

När du tecknar avtal om kontorsstädning med oss kan du dessutom spara tid och resurser genom att beställa ytterligare städtjänster som kontoret behöver, exempelvis golvvård, storstädning, fönsterputs, entrémattor och förbrukningsmaterial. Till dessa tjänster anlitar vi underleverantörer.

Vi utför städning av kontor i hela Storstockholm, våra kärnområden är Stockholm City, Kista och Solna.